Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaa

Jak ubranego mezczyzne preferujecie ?

Polecane posty

Gość Początkujący20
Ja chodzę tak ubrany: trampki, dżinsy nieco węższe, koszulka też nieco mniejsza, bo lubię ubrania przy ciele, zawsze z jakąś ciekawą grafiką, bo nie lubię takich zwykłych, bez pomysłu. Mam kilka czarnych, białe, żółtą nawet. Do tego lubię na szyi nosić trochę różnych wisiorów, łańcuszków. Czasami do tego może być bandana zawiązana na szyi (ale nie po kowbojsku :P)

Gość Początkujący20
No i włosy mam jakieś 2 miesiące nie obcinane, 3-dniowy zarost.

Gość bezsenny w warszwie
Kobieta może nosić 100 wisiorów 10 bransoletek , ja nosił nie będę ;)

Gość bezsenny w warszwie
koszulka dla faceta lepsza luźniejsza bo facet to świnia i się poci :O lepsze przewiewne .

Gość Początkujący20
No może i tak brzmi, ale nie wiesz jak to wygląda.

No mi bizuteria u fecetow to jakos tez nie za bardzo pasuje... co najwyzej koraliki, czyli taki styl troche ala Bob Marley czy reggae :D Albo jak ktos lubi sie wspinac po gorach, tez by pasowaly wtedy :) Ale to moje zdanie :)

Gość bezsenny w warszawie
szczytem elegancji i ekstrawagancji u faceta jest zegarek ;) i ew szwajcarski scyzoryk lub zapalniczka Zippo i na tym poprzestańmy :)

nie noś japonek!! nie ubieraj skarpet do sandałów nie ubieraj białych skarpetek do czarnych i ciemnych spodni nie noś różowych koszulek ZAPAMIĘTAJ

podobno różowy jest seksy ;) ale jakoś nie mogę się przekonać wolę zdecydowanie czerwony zielony, czary , żółty

z tymi sandalami to tak u mnie nie do konca .kiedys nie lubilam u facetow ani japonek ani sandalow ale teraz? a wyobrazcie sobie jak idzie koles no na plazy , ma 3/4 spodnie i do tego adidasy? a fuj...wole juz zeby mial sandaly ale takie jakies fajne a nie wiesniackie :)

Gość Początkujący20
Co do wisiorów to nie noszę koralików, bo są tandetne, wolę różańce i łańcuszki. Po kilka naraz.

Lubię mężczyzn w stonowanych ciuchach, bardziej \"na luzie\", ale wciąż eleganckich. Koszula w spokojnych kolorach i do tego ciemne spodnie, mogą być jeansy. Obcisłe szmatki jedynie na imprezę. A jeśli chodzi o biżuterię, to tylko zegarek i spinki do mankietów w razie potrzeby. Facet obwieszony jak choinka jest u mnie automatycznie skreślony.

Jack Sparrow podobał się kobietom i oczy miał pomalowane i obwieszony był ;) , ale życie to nie film .

a jak wujek dobra rada poprosi to ciocia zła rada coś jeszcze doda ;)

Gość Początkujący20
Mnie tam nie obchodzą inni, wyglądam jak chcę i broń boże, żeby kobieta decydowała jak mam się ubrać. A ja lubię być obwieszony, z 4-5 różnych rzeczy na szyi, dobrze się z tym czuję. Innej biżuterii (jeśli to bżuterią nazwać można) nie noszę.

Mi sie podobal Legolas z Wladcy Pierscieni i Zebrowski jako wiedzmin, a jednak faceci z dlugimi bialymi wlosami to jakos juz nie to samo :D Zdecydowanie nie ;)

przyznam się że pojęcie np stonowane kolory to dla mnie obce jest , rozumiem że to są kolory nie rzucające się w oczy takie bardziej w odcieniach miłych dla oka ?

Poczatkujacy -> no i najwazniejsze ze Ty sie z tym dobrze czujesz, dziewczyna zawsze jakas sie znajdzie niezaleznie od stylu :) A jakbys mial sie na sile zmieniac to pewnie nic dobrego by z tego nie wyszlo.

Gość Początkujący20
Ale nie jestem jakimś clownem też :P po prostu lubię taki zawadiacki, rockowy styl. Nie potrafię wuglądać zbyt szaro, lubię być zauważany.

Gość kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie! lepsze paski ale ja np lubię białe koszule w jakiś subtelny wzorek eleganckie buty

Gość Początkujący20
Ja mam roboczą koszulę w kratkę ;)

bezsenny jak chcesz to moge wybrac sie z Toba na zakupy , moge zawsze i wszedzie bo jak juz pisalam uwielbiam ubierac facetow :D