Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga123Aga

czy jestescie w stanie...

Polecane posty

Gość Aga123Aga

czesc, moze to bedzie wygladac jak zebranie jakies...ale chcialam zapytac czy bylibyscie w stanie ofiarowac mi jakies niepotrzebne ciuchy iytp.sama wychowuje dziecko, mam prace ale tez na nic mi nie starxcza-700zl. i ogolnie jest ciezko-chccialabym fajnie jakos wygladac, niewiem-czuc sie godnie...nie oburzajcie sie i nie krytykujcie-ja tylko pytam...wiem ze sa ludzie w tej polsce ktorym jest troche lepiej...janiestety nie widze3 lepszych perspektyw na zycie poniewaz tez rodzice moi to skromni biedni ludzie. pozdrawiam serdecznie czytelnikow caffee

Gość woman in love
w jakim wieku jest dziecko ?

Gość Aga123Aga
hej mam rozmiar 40-42, milo ze sie odezwalas

Gość Aga123Aga
moja mala ma 3 latka , woj lubelskie

jakie ciuchy Cię interesują? mam parę spoko ciuszków, których juz nie nosze, wiec mogłabym Ci dać, żeby nie zalegały u mnie w szafie:)

Witam. Podaj maila, a na pewno się odezwę... w szafie zawsze coś się znajdzie dla Ciebie i dla maleństwa :) Pozdrawiam :)

Gość a ja nieeeeee
ja niestety nie mogę Ci pomóc ale na prawdę mile mnie zaskoczyły dziewczyny,że chcą Ci pomóc :) mam nadzieje,że więcej osób chętnych sie znajdzie. Powodzenia :)

Gość Aga123Aga
elle-agatha1@wp.pl wiecie co ja tez jestem niezmiernie zaskoczona, dlatego zawsze wierze w ludzi, bo kazdy z nas ma jakies dobro w sobie.dzieki kochane!!!mi troche glupio tak jest, ale wlasnie ta wiara w ludzi podpowiada mi ze warto napisac...ja tez napewno pomoglabym niejednej osobie. finansowo czy materialnie nie moge, ale mmoze choc slowem? czasem mysle ze nawet jesli nie pieniadze-to sa inne problemy,....prawda?pozdrawiam bardzo cieplo

Gość aniakwiata
Napisz jaki styl preferujesz, ja mogę Ci podesłać proste ciuchy typu spodnie sztruksy ,dzianinowe sweterki T-shirty oraz jeśli chcesz to coś dla dziecka sama mam dwie córki

Gość Aga123Aga
kochana estes,ja wlasciwie nie mam jakiegos okreslonego stylu. ubieram sie dosyc skromnie, nie jakos staroswiecko tylko tyule zeby czysto i schludnie w pracy wygladac. dodam ze ubieram sie tylko w ciuchlandach bo nawet na takie rzeczy z rynku nie stac mnie zabardzo, bo dam np 40 zl za cos i zaraz dziura budzetowa.echchch...to zycie. takze ja wdzieczna bylabym za kazda rzecz ogromnie. jeszcze raz wam dziekuje dziewczyny za zrozumienie. balam sie ze zostanie tu skrytykowana.-)

Gość Aga123Aga
kochana jestes naprawde i wy dziewczyny tez. ja naprawde myslalam ze tu zostane osnmieszona i zjechana. ja nie mam jakiegos stylu okreslonegpo, byle czysto i schludnie. mam 25 lat, jestem taka zwyczajna dziewczyna. glownie ubieram sie w ciuchlandach bo na rynku to juz za drogo a o sklepach nie wspomne.dzieki kochanioutkie. milego dzionka wam zycze.