Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiooooonkaaaaa

Co to może być?

Polecane posty

Gość fiooooonkaaaaa

trzy dni temu powinnam byla dostac okres, narazie go nie mam i nie zapowiada sie ze dostane w najblizszym tygodniu... zawsze od owulacji zaczynaja bolec mnie piersi, bol ten nasila sie az do dnia okresu i dopiero ja dostane zaczyna slabnac, teraz nic mnie nie boli, zawsze tez wiem kiedy mam owulacje, bo boli mnie jajnik, ostatnio nie mialam tego bolu, w ciazy nie jestem, po ostatnim okresie ktory mialam normalnie w okolicach kiedy byla/powinna byc owulacja nie bylo zadnych sprzyjajacych zaplodnieniu sytuacji :) zawsze mialam wszystko regularnie, wyjatkiem byl ykl w ktorym bylam w egipcie, wtedy wszystko przesunelo sie o 2 tyg, teraz nigdzie nie wyjezdzalam niczym sie jakos wyjatkowo nie streowalam, czym moze byc spowodowane takie przesuniecie?

Gość upupuuuuu

Gość fiooooonkaaaaa
dziewczyny, serio nie wiecie co to moze byc? do gina ide dopiero za 2 tygodnie....

Gość moze się zaziębiłaś
po prostu i tyle...nie piszesz od jak dawna miesiaczkujesz...

Gość fiooooonkaaaaa
jestem zdrowa, zreszta wlasnie nie mialam wczesniej nawet podczas chorob takich przesuniec... miesiaczkuje od 10-ciu lat

Gość fiooooonkaaaaa
upupuuu

Gość JolkaFasolka
ja powinnam dostac okres 11 marca a do tej pory nie mam ... tez niewiem czym to moze byc spowodowane dodam ze to napewno nie ciąża ... i tez sie martwie