Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psychiczna tortura

Znudzeni w pracy - pocieszmy sie

Polecane posty

;) boli mnie glowa, szef chodzi nastroszony, nie chce mi sie pracowac i jedyne o czym marze to kapiel w domu i talerz zupy pomidorowej:( a wam jak sie dzis pracuje?:)

A ja od rana zapieprzałam przygotowywałam zestawienie dla szefa, a teraz nuuuuuuuuuuuuuuuuuuda..... I tak do 15😭

ja do 16tej 😭 zamowienia skompletowane, umowy podpisane, klienci obsluzeni...i co tu robic? zalalam sobie goracy kubek knorra makaron z sosem serowo-smietanowym:D

Gość Kuleczki
Od tygodnia mam kulki gejszy - w takich chwilach coś pięknego !...........

ja się odchudzam, więc chlapie wode... Nawet znajomych na gg nie ma:P Kapa jak nic:D

gg??? komfort!!! ja pracuje na linuxie:o:o:o ledwo co mi nk chodzi:o haha, serowy kubek to mistrzostwo jesli chodzi o zdobycie go rano w sklepie - ludzie hurtem go wykupuja czy co? ;) gdzie pracujecie dziewczyny??

dziś sporo roboty... nie ma czasu na nudę, a jak zrobiłam sobie przerwę i myślałam, że zerknę do neta, to prąd wyłączyli... no więc teraz robię sobie przerwę :)

Ja jestem asystentką biura w prywatnej firmie... Nudy takie że łooo, idę na fajeczkę:D

cześć dziewczyny, ja też juz wszystko porobiłam, nuuda, zapaliłabym ale rzuciłam fajki w styczniu 😭 zjem coś....

Gość psychiczna torturo
nie narzekaj :) ciesz się, że masz pracę. Zapraszam na talerz pomidorowej - do wyboru z ryżem lub makaronem od bezrobotnej :-D

Gość bezrobotna 21
wlasnie cieszcie sie ze macie robote-ja bym chetnie sie z ta ponudzila w tej robocie-zazdroszcze

Gość bezrobotna 21
dzieki tylko najbardziej mnie wkurza ze te laski pisza ze sie nudza w pracy-a prosze asystentki z biur jak ja aplikuje na takie stanowisko to pytaja o doswiadczenie-a gdzie je mam zdobyc jak nikt nie daje mi szansy ? i o jakim doswiadczeniu tu mowa skoro panny z biura sie ewidentnie nudza? na czym polega wasza praca?

Gość nudy na budy
u mnie to samo dziś...musze czekać do 16 aż wyjde...szef ma focha i czepia się wszystkiego ...ileż można udawać , że coś się jeszcze robi jak wszystko zrobione...

Gość nudy na budy
Buszujący po necie może mają jakąs fajną stronke do polecenia ...do poczytania..jakieś ciekawe artykuły?

ja juz przeczytalam wszystko co bylo mozliwe wiadomosci z onetu i gazety.pl joemonster.org kretyn.com allegro tez bylo smieszna gierka o chomiku i co najbardziej nipokojace dalej siedze na kafe

Gość nudy na budy
no trzeba troche wysiedzieć...u mnie słoneczko wychodzi ale strasznie wietrzenie..poszłabym do domu pod kocyk i zatopila sie w lekturze jakiejś ksiązki...najgorsze jest to że taka stagnacja w pracy wpływa na nic nierobienie po pracy

bezrobotna 21 - jak juz znajdziesz prace to zycze ci takiej determinacji po max 2miesiacach. Dzieki za pomidorowke, mam smaka, naprawde:D dobrze ze jednak znalazlo sie troche tej pracy w ciagu ostatniej godziny, chociaz nie miallam czasu sie nudzic:D Jeeeeeee, jeszcze 50 minut:D:D