Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielkaprzedszkola

SUPER, WÓJT ZABRAŁ MI DODATEK ZA WYCHOWAWSTWO!!

Polecane posty

pracuję w małej gminie, na całą gminę jest jedno jedyna przedszkole. A w nim- dyrektorka plus dwie wychowawczynie. I wójt oświadczył, ze zabiera nam dodatek za wychowawstwo, gdyż stwierdził, ze nauczyciel w przedszkolu, to nie wychowawca. No to ja się pytam- skoro nauczyciel w przedszkolu nie jest wychowawcą, to kto nim jest? Kurde, nie dosyć, ze przynosze do domu 1000zł, to jeszcze te głupie 40zł mi zabrał. Tym sposobem poprawił swój budżet o całe 80zł za nas dwie. A niech się nimi wypcha...

Gość a to cham

Gość ihaha
a miał w ogóle takie prawo? dodatek sie po prostu nalezy

hmm a masz mozliwosc dodatku za prace na wsi?? kurwa ja to jednak nie bd nauczycielem, szlag mnie trafi za tego tysiaka bo i tak wiecej nie bedzie chyba ze korki

tak, dodatek wiejski mam, ale to sa już całkiem grosze. szkoda gadać

"Ministerstwo Edukacji Narodowej wyliczyło, że pedagodzy średnio na koniec 2009 r. zarobią: stażysta - 2287 zł, nauczyciel kontraktowy - 2538 zł, mianowany - 3293 zł, dyplomowany - 4208 zł." kurcze skąd oni takie kwoty wzięli?? Ja na pełnym etacie dostaję 1000 do ręki :O dostawałam, bo teraz o 40zł mniej 😠

moja siostra jest mianowana i dostaje 1600 do ręki z dużą liczbą nadgodzin. Ale dobra, nie o tym topik