Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

San Siro

Nie pojme jak kobiety moga byc... nierozsądne

Polecane posty

:o I znowu to samo, znowu ciąża i pretensja do faceta, znowu to facet jest winien ciąży, a nie głupia pizda, która rozchyla nogi i nie raczy żreć tabletek antykoncepcyjnych :o Potraktujcie ten temat jako manifest, jako apel i zapamiętajcie - antykoncepcja to jest problem tylko i wyłącznie kobiet!!!! Facet w ciąże nie zajdzie, nie będzie mial problemu z obsranymi pieluchami czy kolką żołądkową małego gówniarza :o Antykoncepcja leży tylko i wyłącznie w interesie kobiet! i wszelkie próby wmawiania facetowi współodpowiednialność w ciąży nie ma pokrycia w rzeczywistości, bo my chcemy uprawiać z wami sex, a nie martwić się dlaczego mały gówniarz płacze w pokoju obok podczas kiedy wy oglądacie własnie jak Steven Gerard posyła właśnie Real Madryt na kolana 🖐️ Próby cedowania obowiązku antykoncepcyjnego na mężczyzne są całkowicie pozbawione sensu. Bo pytam się - kto w razie czego zostanie z brzuchem?? Facet jak jest normalny to zaraz po wyroku wygłoszonym przez ginekologa \"gratuluję, będzie Pani mamą\" powinien zabierac nogi za pas 🖐️ Kto normalny chce wiązać się z idiotką, która nie pomyślała o tak podstawowej sprawie jak antykoncepcja?? Skoro nie myśli o takich sprawach, to nie myśli też i o innych, wymaga prowadzenia przez życie, ciągłej opieki i martwienia sie, żeby czegoś nie nawywijała :o Znacznie wygodniej wypiąc się na taką i jak nie uważała jak robiła, to niech robi jak uważa :classic_cool: Możecie darować sobie proby argumentacji w stylu \"chcecie sie bzykać, to używajcie prezerwatyw\" :o Jak ty nie chcesz być ochlapana w deszczowy dzień, to też możesz na ulice wychodzić na dwór ubrana w foliowy worek :o Poza tym sex w prezerwatywie jest dla cieniasów, którzy dają się zastraszyć i szantażować swoim kobietom :o Nikt za was myślał nie będzie, zróbcie to same 🖐️

Gość dfsdfs
ale bełkot ,nawet czytać się nie chce

>>ale bełkot ,nawet czytać się nie chce Proszę mi wybaczyć błędy składniowe i gramatyczne, ale piszę to pod wpływem silnego wzburzenia i pod działaniem silnych leków uspokajających, które nieco otępiają :classic_cool:

Gość ugi
Jak można tępego otępić [cool}

Gość dsfaf
Kolego, uspokój się. Antykoncepcja to sprawa i kobiety, i mężczyzny. Dziecko potem też jest i kobiety, i mężczyzny. I jak siecos nie podoba, to sie płaci alimenty i sprawa załatwiona. Jak sie zajdzie w niechcianą ciażę, to trzeba mieć i pretensje do siebie, i do partnera, po równo

Gość mylisz się
twierdząc, że antykoncepcja to sprawa wyłącznie kobiety. Jak Ciebie matka wychowała:P. Ja swoim synom tłumaczę, że facet ma uzywac prezerwatywy. Wiadomo - chroni przed chorobami przenoszonymi drogą płciową a ponadto, żadna nie wmówi, że zaszła z nim w ciążę...

Gość dsfaf
A jak z ciebie taki kozak - zobaczysz, jak sie bedziesz śmiał, jak sad ci zasadzi alimenty. I spróbuj nie płacić - zobaczysz, co sięstanie

wiesz san siro kobiety w ciazy moze chodza nerwowe bo niestey hormony szaleja i kazdy facet musi przez to przejsc, w takich sytuacjach to kobiety by chcialy zeby facet byl czuly, troskliwy zeby ja nie denerwowal a jezeli facet nie pyta przed czy kobieta lyka tabsy a ty nie potrafisz sie powstrzymac to niestey skutki takie wychodza ...takie pretensje to moga byc i do kobiety i faceta...a czemu tylko kobieta ma sie zabezpieczac??? z choinki sie urwales???

Gość blubry
ale bzdury. Drogie Panie, faceci tak nie mysla. Tak mysla tylko barany ktore nie umieja zadbac o sobie i druga osobe. brrr

Gość oliwia.78
autor to typowy samiec , ktory mysli tylko o sobie i swoich przyjemnosciach

Gość kkkkkkkkkk
i pomyslec ze ktoras kiedys tez rozchylila nogi i wyszedl taki san spierdek, kotry tylko fiutem mysli

Gość kataraktahbuh
ja brałam tabsy i wpadLIŚMY podreślam. no cóż....nie chcieliśmy dziecka, ale z racji ze byliśmy ze sobą 2 lata to stwierdziliśmy, że spróbujemy zostać rodziną... Kiedy mu powiedziałam, ze jestem w ciązy to oczywiście był szok, kłotnie, chcieliśmy się rozstać...ale pozniej się uspokoiło. Nasze dziecko ma 3 lata, wzielismy slub i planujemy kolejne ;)

>> I jak siecos nie podoba, to sie płaci alimenty i sprawa załatwiona Kasa to jedno, ale kto sie obejszczanym gnojkiem będzie zajmował? Kto bedzie miał przejeebane życie? Kto nie bedzie sypiał po nocach??

>> Ja swoim synom tłumaczę, że facet ma uzywac prezerwatywy. A kobieta ma używać tabsów. Jak po równo, to po równo. >>Wiadomo - chroni przed chorobami przenoszonymi drogą płciową a ponadto, żadna nie wmówi, że zaszła z nim w ciążę... Po pierwsze - chroni przed chorobami, ale nie daje pełnej satysfakcji z sexu. Po drugie - prezerwatywa nie daje 100% gwarancji nie zajścia w ciąże 🖐️

>> I spróbuj nie płacić Jak już mówiłem, kasa to dla mnie żaden problem 🖐️

>> czemu tylko kobieta ma sie zabezpieczac??? Przeciez napisałem dlaczego :o Bo w ciąze zajdzie kobieta, a nie facet. Mądry koleś zabierze nogi za pas, a kobieta zostanie z brzuchem 🖐️

Gość ugi
San Siro a Twój Ojciec został z Twoją Matką czy dał nogi za pas jak się okazało że jest w ciąży

>> San Siro a Twój Ojciec został z Twoją Matką czy dał nogi za pas jak się okazało że jest w ciąży Urodziłem się 5 lat po śłubie rodziców :)

Gość a ja nieeeeee
Po drugie - prezerwatywa nie daje 100% gwarancji nie zajścia w ciąże A niby tabsy ją dają? :D

Gość ugi
A możesz i po 15 sie urodzić to mnie nie obchodzi, pytam czy Ojciec dał drapaka

Gość lostka
A ja sie w pelni zgadzam. Nigdy nie da sie przewidziec zachowania faceta na wiesc o ciazy, takze jesli kobieta sama chce zadecydowac o tym kiedy zajdzie w ciaze, to ona powinna dbac o zabezpieczenie. Co z tego, ze facet ktory odejdzie zostanie nazwany niedpowiedzialnym gnojkiem, co z tego, ze wszyscy beda wspolczuc kobiecie, skoro to ona zostanie z brzuchem i bekartem, i to ona bedzie ponosic tego konsekwencje?

Po pierwsze prezerwatywy nie szkodza, w przeciwienstwie do tabletek. Hormony to nie cukierki, ktore kobieta ma wpieprzac do oporu bo \'Pan i Wladca\' tak jej kaze. Kamila Skolimowska umarla przez zakrzep, ktory mogl byc skutkiem stosowania antykoncepcji. Od gumek nie psuje sie metabolizm ani nie wypadaja wlosy, nie ma sie hustawki nastrojow, zawrotow glowy itp itd. po drugie watpie zeby jakakolwiek zdrowa na umysle kobieta chciala uprawiac seks z chamskim, egoistycznym szowinista, dla ktorego liczy sie tylko i wylacznie jego wlasna przyjemnosc i w dupie ma jej zycie i zdrowie, tak wiec zagadnienie cie nie dotyczy. Pozostaja ci tylko panie profesjonalistki, w koncu cie stac. Nie krepuj sie i nie uzywaj gumek, szybciej pozbawisz nas swojego towarzystwa.

Gość a ja nieeeeee
100% daje ci szklanka wody zamiast tyle to ja wiem, ale to Ty napisałeś,że prezerwatywa nie daje 100% pewności i z tego wysuwa się wniosek jakby to tabletki ją miały dać! Poza tym straszny dzieciak z Ciebie 🖐️

>> Po pierwsze prezerwatywy nie szkodza, w przeciwienstwie do tabletek Mi te tabletki nie zaszkodzą, to wystarczy :classic_cool: >> Skolimowska umarla przez zakrzep, ktory mogl byc skutkiem stosowania antykoncepcji Równie dobrze mógł byc pochodną zmian miażdzycowych w żyłach, co u grubasów jest normą. Nie ma potwierdzenia skąd zakrzep, więc nie pierdol :o Poza tym - kto chciałby dymac takiego paszteta?? :o >> po drugie watpie zeby jakakolwiek zdrowa na umysle kobieta chciala uprawiac seks z chamskim, egoistycznym szowinista, Z moich doświadczeń wynika,ze ten typ samca - samiec alfa - uprawia sex znacznie czesciej niż byle cioty, które "mają swoje zasady" :D:o

O przyczynach smierci Skolimowskiej wypowiedzial sie jej lekarz i ojciec, ludzie, ktorzy wiedzieli znacznie wiecej niz kafeteryjny erotoman-gawedziarz. De gustibus non disputandum est; dla ciebie pasztet, dla kogos innego atrakcyjna kobieta. Samce alfa nie siedza na babskim forum, popisujac sie \'ach,och, jaki to ze mnie maczo bo klne publicznie\'; mnie to nie jara ani mi to nie imponuje ze jestes na poziomie przecietnego gimanzjalisty.

>> O przyczynach smierci Skolimowskiej wypowiedzial sie jej lekarz i ojciec, ludzie, ktorzy wiedzieli znacznie wiecej niz kafeteryjny erotoman-gawedziarz. O przyczynach tak - zakrzep. Ale nie słyszałem, żeby mówili z jakich powodów ten zakrzep powstał. >> Samce alfa nie siedza na babskim forum Nie siedzą, to prawda.