Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość funcjonariuszzz..

zawsze będę samotny...

Polecane posty

Gość
Jak z ludźmi nie rozmawiasz bo (tu wklej sobie swoja listę) to wydajesz im się gburem

Brzydki - jak dużą czerpiesz przyjemność z użalania się nad sobą?

Gość ZAPISZ SIĘ DO BIURA
MATRYMONIALNEGO

Gość
Właśnie dlatego trzeba czytać, obserwować, interesować się oraz brać udział w życiu społecznym by dzięki temu mieć tematy do rozmowy

no tak, ale są tacy ludzie, niestety miałam z kilkoma styczność którzy uważają, ze sami nie musze mieć nic do powiedzenia, ale Ty masz trajkotać. Ja wychodze z założenia, ze jak nie chce mi się mówić to nie mówie i mam w dupie co sobie ktoś pomyśli, skoro ktoś chce gadać ze mną niech wykarze sam inicjatywe i poda ciekawy temat i zacznie rozmowe. Nie uważam aby moim obowiązkiem było gadanie.

"Właśnie dlatego trzeba czytać, obserwować, interesować się oraz brać udział w życiu społecznym by dzięki temu mieć tematy do rozmowy" czyli ty robisz wszystko tylko po to żeby mieć o czym gadać z ludźmi? przykre :O

"Ja wychodze z założenia, ze jak nie chce mi się mówić to nie mówie i mam w dupie co sobie ktoś pomyśli, skoro ktoś chce gadać ze mną niech wykarze sam inicjatywe i poda ciekawy temat i zacznie rozmowe. " czyli oni muszą się gimnastykować jak małpki na drążku a ty masz prawo? może dlatego jesteś sama?

Gość
Tak bardzo boli Cię by wykrzesać z siebie coś dla innych? Tak bardzo cierpisz na myśl, że możesz komuś pomóc chociażby dobrym słowem? To dopiero przykre. Nie, nie robię tego TYLKO dla nich, robię to też dla siebie. Chcę przekazywać swoją postawą, że nie jestem kretynem co na książki i ogólnie pojmowaną kulturę reaguje alergią. Kiedy ktoś mnie o coś zapyta nie chcę się gapić w ziemię bo nie wiem co powiedzieć, do kurwy nędzy czy chcę czy nie - jestem częścią tego świata. Nie zagraża mi wojna ani głód więc może uda mi się nadać swemu życiu jakiś sens. Osoba którą kocham - jedyna jaką kiedykolwiek kochałem - jest z kimś innym. I nie pomogło mi moje 188 cm ani twarz bez pryszczy ani inne rzeczy na jakich brak się uskarżasz. To boli a właściwie dobija mnie czasami ale wiem, że jeśli upadnę to już nigdy się nie podniosę ponieważ jestem leniem i przyzwyczaję się do nowej roli gdzie nie będzie obowiązków poza odpaleniem forum i zapostowania jak to jest się nieszczęśliwym.

swoja drogą to współczuje Cie. Długo już się tak męczysz z powodu tej miłości platonicznej?

Gość
A właśnie, że o to chodziło. Męczy mnie to już 7 miesiąc ale jakoś to przetrawię. Chociaż nie wyobrażam sobie bym mógł się związać z kimś innym. To nie było zwykłe zadurzenie się

to chyba Tobie, bo nie mnie :) --- skoro tak, to ciężkie życie przed Tobą i Twoją przyszłą kobietą.

Gość
Ja pisałem do brzydkiego bo mnie wkurwił swoją wypowiedzią.

a czy Ty nie miałes przedtem innego niku?

Gość
Nie przypominam sobie bym rejestrował sie pod innym nickiem.

to widocznie mi się pomyliłes z kimś kto też wpadł w platoniczne uczucie i też tak wkurwiał;)

Gość
A kogoś Ci przypominam?

Gość
Brzydal juz jakiś czas chyba nie pisze tylko jego stare posty znajduję.

brzydal pisal potem jako Alter Ego. i na pomarańczy równiez.