Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainspirowana

co sądzicie o tym wózeczku?

Polecane posty

Gość nie mam z nim doswiadczenia
wiec tylko moge cie powiedziec, ze wozeczek jest bardzo ladny i bardzo mi sie podoba :)

Gość zainspirowana
mi tez :) ale chodzi bardziej o ocene jego funkcji... Troche martwia mnie te kola z przodu bo szczeze przyznam, ze wolalabym wszystkie kola duze co niestety tez wplyneloby na wage wozka

Gość zainspirowana
Lady Pretensja -- widzialas na zywo czy tez na allegro?

Gość mama stanisławka
Przednie koła są piankowe dlatego ja nie zdecydowałabym sie na zakup tego wózka. pompowane są najlepsze.

Gość zainspirowana
a dlaczego te piankowe sa takie zle?

Gość pretensjonalnie
mniej trwale

Gość zainspirowana
aha, czyli nie warto za ta cene??

Gość szkoda że
nie można tapicerki do prania ściągać....chociaż w wersji spacerowej , bo gonddolka tak się nie zdąży ubrudzić. ale ogólnie mi się podoba :)

a ja po przerobieniu glebokiego typu tako i spacerowki gracco uwazam ten wozek za fajny--patrzac tylko na wage...a kola piankowe wcale sie tak latwo nie scieraja....i spacerowka bardzo ok..a cena w miare wiec wg mnie super:)

Gość zaaawózek
Widziałam wózek na zywo...dosyc ładny.Niestety nie uzywałam go ale chciałm sie wypowiedzieć na temat kół piankowych.Nie zgodzę sie z opinią że są mniej trwałe.Mam wózek bebe confort właśnie na piankowych kołach i sa rewelacyjne.

Gość tylkome
całkiem fajny ale nie widzalam w sklepach,ja myślę o coneco v4 ,kurcze jak go zobacze gdzies na zywo to sie zastanowie

Gość zainspirowana
no wlasnie opinie odnosnie kol sa rozne. W tym wozku przednie sa piankowe, tylnie pompowane, pytalam sprzedawcy i mowil ze jest mozliwosc wstawienia wszystkich piankowych,. ale pompowanych juz nie. Wozek ma fotelik wpinany bezposrednio w stelaz i dosc przystepna wage i na tym wlasnie zalezy mi najbardziej.

Gość zainspirowana
no bo wlasnie w sklepach nigdzie nie maja, firma malo znana i jak pytam o niego to patrza na mnie jak na wariata, a tez glupio kupic kota w worku :(

Gość tylkome
zeby tak szlo przetestowac np ze dwa m-ce:D

Gość zainspirowana
no byloby super, albo jakbym chociaz miala okazje mieszkac blisko tego sklepu to obejrzalabym chociaz :)

Gość tylkome
w sumie nie jest drogi ale z drugiej strony wydac 1000 zl a pozniej bedzie stal kilka m-cy w serwisie:-O no a z trzeciej strony nawet najdrozszy moze okazac sie wadliwy.. moze napisz maila do producenta zeby wskazal najblizszy Tobie sklep ktory zaopatruja

Gość zainspirowana
pisalam do niego na gg, w mojej okolicy nie zaopatruja zadnego sklepu :( no nie jest drogi, ale niestety firma tak malo znana ze nie wiem czy nie wadliwa czasem, bo tak jak mowisz, jak ma stac w serwisie wiecej niz jezdzic to szkoda jakichkolwiek pieniedzy...

Gość zainspirowana
o dzieki, poczytam 🌼

zainspirowana=widzialam kobiete w sklepie z takim wozkiem.Byla to wersja ta ciemna,czarna.Bardzo mi sie spodobal.Chetnie sama bym go kupila ale jak dla mnie to za drogi:(

Gość tylkome
Lady,nie jest taki drogi zwazywszy na to ile masz tam dodatkow ,jesli kupie wozek to nie bede go wymieniac:) a jaki masz tanszy na oku? zainspirowana ,na kiedy go potrzebujesz?ja mam jeszcze trzy m-ce na myslenie i musze wziac pod uwage,ze w zime trzeba bedzie spiwor zapakowac do niego wec musi byc pojemny

Gość zainspirowana
poczytalam i dalej nie wiem nic :) termin mam na polowe maja wiec chcialabym po swietach zamawiac. Gondokla jest dosc spora i to chyba plus na zime zwlaszcza.

Gość tylkome
no ja też nadal nic nie wiem ale tak to już jest ile ludzi tyle opini pewnie będzie:)

mam ten wozekjestem bardzo zadowolona o wyborze tak na prawde zdecydowala jego waga, wozek jest solidny i przy tym lekki w porownaniu do innych modeli, dzieki temu moge go sama zapakowac do samochodu, latwo sie sklada po drugie bardzo wygodne sa przednie skretne kola nie trzeba podnosic wozka do skrecania poza tym jest bardzo ladny ja mam ten bezowy w kolka kolory na tych zdjeciach z allegro sa inne niz na zywo niebieski i zielony sa żarówiaste

Gość zainspirowana
hurrra panczita bardzo Ci dziekuje za opinie 🌼 wlasnie bardzo czekalam na zdanie osoby ktora ten wozeczek uzytkuje! Dziekuje jeszcze raz, strasznie pomoglas mi w podjeciu decyzji! w takim razie po swietach zamawiam, bo z Twojego opisu wynika, ze wozek ma te wszystkie funkcje ktorych od niego oczekuje:)