Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przewrazliwiona

czy może dojsc do zaplodnienia...

Polecane posty

Gość przewrazliwiona

Ostatnio zabawaialam sie z moim chlopakiem i chcielismy uprawiac sex, probowal wejsc, ale nie za bardzomu sie to udawalo, bo byl pod w plywem alkoholu i mial problemy z erekcja... to byly moje dni ploden ( nie mam regularnego okres) byl to 17 dzien cyklu... boje sie jednak ze moge byc w ciazy... to sie stalo niedawno a ja mam bardzo obfite wydzieliny z pochwy a cykl plodny sie skonczyl i nie wiem o co chodzi... nie wiem co mam myslec... czekam na okres a to jeszcez tydzien i cala chodze w stresie !! poradzcie cos :(

Gość wezwijcie lekarza
mogło dojśc

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaa....
coś mu wytrysnęło z penisa na Twój brzuch, wargi sromowe? Jeśli nie to spoko.

skoro twój chłopak był pod wpływem alkoholu, to na 100% nic z ciąży, gdyż alkohol otępia erekcję i orgazm=ejakulację. Ile ty dziecko masz lat, że tak ryzykujesz, w dodatku z alkoholikiem?

na wszelki wypadek weź RU480; powoduje natychmiastowe wywołanie miesiączki, a z nią wypłynie załodnione jajo.

Gość masz....
Forum dyskusyjne Kafeteria.plLiczba postów: 31 - Liczba autorów: 8 - Ostatni post: 5 Paź 2007 5-tego dnia od zapłodnienia komórki jajowej, zatem możesz jeszcze użyć RU480 SZczegóły wpisz w Google Fizjologia seksu i później poszukaj Antykoncepcji