Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietki pomóżcie mi

depilacja- skuteczny środek

Polecane posty

na co dzien gole się maszynka a to jest okropne i te podrażnienia :( dodam że włoski odrastaja już po 3-4 godzinach i znowu czuje jeża :( może polecicie mi jakieś kremy do depilacji ? jeśli tak to jakiej firmy ? błagam was o pomoc albo jakiś preparat na opóźnienie odrastania włosków ?

depilator odpada. nigdy nie używałam kremów , jakie mi polecacie ? veet, tantita ?

Gość może jeszcze się ktoś wypowie
to dla mnie bardzo ważne

chyba nie ma chetnych.wiem ze Sally Hansen sa dobre ale nie pamietam czy do nog i okolic intymnych jest.wiem ze do depilacji wasika jest:D

Gość depilacja woskiem
u kosmetyczki. Niedrogi interesik, wiecej strachu niz bolu. Efekty sa na dlugo, a z czasem wloskow odrasta mniej sa zadsze. ja chodze na brwi pachy, nogi i bikini. Polecam wszystkim. Naprawde jesli kosmetyczka jest dobra to wykona to fachowo. Napoczatku sama sie balam, a teraz... bardziej dentysty sie boje. :D

Gość depilacja woskiem
za wszystko place ok60 zl (pachy, brwi, nogi, bikini) Bikini tez ona mi robi.

ja jak sobie kaśke raz wydepilowałam kremem to myślałam że się wsciekne, normalnie mnie poparzył dotknąć się nie dało, takie podrażnienia po maszynce to pikus w porównaniu, nie polecam...