Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gepi

dlugi welon

Polecane posty

mam pytanie-czym podpiac dlugi welon?grzebyk nie wchodzi w gre bo chce miec wpiety welon od dolu a wiadomo skoro dlugi welon to i ciezszy troszeczke wiec moze mi wypadac...jak sie go wpina zeby trzymal sie dobrze?oczywiscie zajmie sie tym moja fryzjerka ale moze jednak jakies sugestie? a druga sprawa to czy widzialyscie u kogos dlugi welon i rozpuszczone wlosy tylko z malym podpieciem?bo ja sie wlasnie nad takim zastanawiam ale neiwiem czy to ma sens i nie zostac przy kompletnym upieciu wlosow...hmmm...

no ale jak chcesz go wpiac?prosze podpowiedz cos jak masz alternatywe...jak to mysle czy nie kupic sobie spinki (klamry jakiejs ozdobnej) i po prostu ja przypiac.Od grzybyka sie bronie rekami i nogami!

aha no a ten welon bym wtedy normalnie przyszyla do tej spinki tak zeby nie odpadl na 100% :)

Gość no a ten 3 m welon
to po to , zeby sobie miec czym dupe wytrzec gdyby w remizie brakło papieru??

ja mialam dwa welony krotki na grzebyku a dlugi mial dwie takie niteczki ktore zakladalo sie na ten grzebyk od krotkiego i po kosciele odpielam dluga czesc zostal tylko krotki..

gepi ja w tym dlugim welonie mam ten grzebyk i w krotkim tak samo. ale wlasnie teraz sie zastanawiam jak ja to zrobie jak ja chce tylko miec lekko upiete wlosy:?

aha...ja mam tylko dlugi,taki do kostek,wiec cos musze wymyslic:)

no wlasnie dlatego mowie ze grzebyk to niezbyt dobra idea-ja swoj chyba odczepie i przyczepie ta spinke o ktorej mowielam wyzej.ale jak masz na zmiane to w kosciele moze wytrzyma (oby)!

juz,juz 13.04 (poniedzielaek wielkanocny)