Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gepi

paznokcie do slubu-jakie bedziecie mialy?

Polecane posty

nie widzialam jeszcze na cafe takiego topicu i tak sie wlasnie zastanawiam co mymslicie o tipsach?bo mi sie wydaje ze staly sie juz dosc oklepane...jednak z 2 strony chcialabym aby moje rece wygladaly pieknie w dniu mojego slubu-w koncu kazdy na nie bedzie spogladal przy okazji ogladania obraczki:) moje paznokcie strazsnie ostatnio sie lamia:(niewiem czy to przesilenie wiosenne czy co ale makabra a do slubu zostaly 3 tygodnie....jesli sie nie polamia to zostawie swoje,ewentualnie poloze na nie zel zeby byly piekne,gladkie i blyszczace a jesli nie to pozostanie mi chyba plastik:/ jak jest albo bylo u was?

ja zawsze miałam problemy z paznokciami i żadne odżywki, żadne skrzypovity nie pomagały. ostatnio okazało się, że moje problemy wynikają z małej ilości żelaza. jem teraz codziennie Falvit i paznokcie bardzo mi się poprawiły:) polecam też odżywkę Miracle Cure z Sally Hansen. myślę, że możesz spróbować wzmocnić paznokcie. masz jeszcze trochę czasu :)

bede walczyc ile wlezie:) bo zdecydowanie wolalabym miec swoje-tipsy to taka alternatywa w sumie (zawsze mozna je zrobic jakby co,chociaz raz w zyciu mialam i powiedzialam nigdy wiecej!) zobaczymy za 3 tyg!

Ja co prawda od niedawna mam dość silne paznokcie, ale od czasu do czasu jak sa dluższe się jakis złamie i wtedy nie wygląda to fajnie...2 lata temu przed studniówka tez miałam swoje bardzo długie paznokcie i nie chciałam robić tipsów ,ale tydzień przed mi się złamaly 2 paznokcie i musiałam szybko szukac jakiejś kosmetyczki ,żeby mi tipsy zrobiła. Mam nadzieje, że uda mi się zapuścić ladne długie paznokcie, takie jak miałam kiedyś co wszyscy mysleli że to sztuczne:P No i tez chciała bym tylko french z jakimiś ozdobami i już, ale wiem jak to jest u kosmetyczek z lakierami i że często odpada lakier... Także chyba pomyśle nad żelem na paznokciach.

Wredniak. - Bardzo ładne paznokcie:) No i zgrabne ręce czego o moich nie mozna powiedzieć bo mam krzywe paluchy i tam gdzie są kostki takie bułki;/ A nigdy nie strzelalam palcami... No i ogolnie mam bardzo duzą dłoń...

Emti - dzieki ;) ja uważam, ze mam za chude palce :D mąż ciągle powtarza, że sa bardzo zgrabne, a to najwazniejsze ;)

emti - uwazam, ze tipsy psuja wszystko, twoje paznokcie sa ładne, jakbybyły tylko troszeczke dluższe, kosmetyczka moze pomalować je tak, by je optycznie wydluzyc i paznokcie i dlonie:)

tak myslisz, no to postaram sie zapuscic bo ja kilka lat temu mialam takie dlugie swoje ze jak sobie pomalowalam jakies wzorki bo sama umiem to wszyscy mysleli ze to takie przyklejane bo wtedy jeszcze tipsy nie byly tak modne;p

hehe to samo ze mna, kazdy mysli, ze mam sztuczne, a ja mam poprostu swoje, nakładam na nie fajna odzywke, po ktorej sie nie łamią, sa bardzo mocne i twarde. probowalas odzywek??

tak wlasnie teraz uzywal ale takiej a avonu i ja trzeba przez tydzien rano i wieczorem paznokcie smarowac ona sie wchlania i potem spokoj na miesiac:) no ale czasami zachcze gdzies i sie zlamie

Ja postawiłabym na naturalne paznokcie... Ale na przykład pomalowane specjalnym lakierem u stylistki paznokci w salonie - bo zawsze to gwarancja trwałości i solidnego wykonania. Gdyby ktoś był zainteresowany fajnym salonem w Krakowie (robiłam tam sobie manicure hybrydowy, który uważam za rewelacyjny! ;)) to niech pisze na maila nike.19@interia.pl a na pewno podam szczegóły.