Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic777777777777

co ja mam teraz zrobic?? pomocy!!!

Polecane posty

pomozcie mi prosze, farbowalam wlosy mialam blond i odrosty chcialam pofarbowac , facetka w sklepie doradzila mi farbe i ja nalozylam i teraz mam ;/ mialy byc piekne naturalne blond wloski a mam cos co wpada w niebieski bez blasku szare i zolte odrosty:(( zaraz sie rozrycze:( co ja mam teraz zrobic ;/

moze jest tutaj jakas fryzjerka?? albo dziewczyna co zna sie na tym. albo miala kiedys podobnie??

czy pomoze mi ktos? mama oczywiscie mnie pociesza ze wcale nie jest tak zle;/ i z chwili na chwile one sie zmieniaja;/ jaka ja glupia bylam ze nie poszlam do fryzjera:( zaosczedzic chcialam i teraz mam:(:(

czy ktos sie odezwie??

Gość bium bium bium
Moze po prostu idź umyj porządnie te włosy, kilka razy spłucz i idź do fryzjera. Mysle, że będzie widziała co zrobic, na pewno niejeden taki przypadek już widziała. Nałozy odpowiednią farbę i zatuszuje. Nie kombinuj już na własną rękę, bo mozesz tylko pogorszyć.

Gość LOKI.tylko
chciałabym mieć takie problemy

Gość napisz konkretnie jaką farbę
nałożyłaś, jaki odcień miałaś przedtem: złoty czy platynowy, jaki jest twój naturalny kolor włosów ? nie eksperymentuj z farbami, kup Nutrisse Garniera, kosztuje ok 16 zł ale rozjaśnia nawet ciemny blond kup jakiś odcień z numerem 100, to farba superrozjaśniająca czyli rozjaśnia włosy ciemne bez wstępnej dekoloryzacji stosuję te farby od 12 lat i nigdy nie miałam problemów z włosami

nie wiem juz teraz co to byla za farba, tata wlasnie spalil w piecu;/jak na zlosc. pani w sklepie pokazywala mi probke wlosow to byly wlasnie takie jak chcialam , przed tem mialam zloty blond, a naturalne moje wlosy sa ciemne, brazowe , chcialam miec ladny naturalny blond ale nie zolty

ide jeszcze raz je umyc , moze troche farba pusci. mam nadzieje. zaraz wracam

"napisz konkretnie jaką farbę" - a jaki masz naturalny kolor wlosow ? moze mi tez by chwycila farba z garniera co napisalas