Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksan_a

FARBA Z ROZJAŚNIACZEM w jednym . JEST COŚ TAKIEGO? JAKIES FIRMY?

Polecane posty

Gość roksan_a

bardzo prosze o pomoc.. :)

Gość roksan_a

Gość UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPp

Gość to czego szukasz to
farby superrozjaśniające czyli takie które rozjaśniają nawet ciemne włosy bez wstępnej dekoloryzacji szukaj farb o zawartości wody utlenionej od 9-11 % polecam Garnier Nutrisse, numery farb od 100, masz do dyspozycji kilka odcieni złotego, beżowego i platynowego blondu

Gość to czego szukasz to
Nutrisse jest łatwa w stosowaniu, do aplikatora wyciskjasz jedynie farbę z tubki, mieszasz i nakładasz preparat aplikatorem na włosy, farbę trzymasz ok 30 minut, potem spłukujesz i nakładasz odżywkę zamykającą łuski włosa, nabłyszczającą z pomocą aplikatora (buteleczka z wąskim noskiem do rozdzielania pasm włosów) możesz nałożyć farbę sama, nie potrzebujesz do tego pomocy drugiej osoby mam długie włosy do pasa a od ponad 10 lat sama farbuję sobie włosy w domu, nałożenie farby to maks 5 minut

Gość cati82
wiesz i dobrze robisz ze sama farbujesz w domu, ja tez juz tak od 6 mc, a wczesniej to po rozjasniaczu wychodzilam jak kurczak od fryzjera, jak tak moga wypuszczac ludzi??!!! Nie dosc ze rozjasniacz pali wlosy, a ja mam mysi kolro wiec wystarcza mi farby rozjasniajace nutrisse, i mam zdrowe wlosy tzn. te 6 cm od kiedy robie sama, nie raz po fryzjerach musialam poprawiac. KONIEC Z ROZJASNIACZEM!!

Gość wiem ze na pewno sa takie
farby bo widziała u fryzjera jak przedstawiciel jakiejś tam firmy przyjechał i reklamował. tylko nie pamietam nazwy . popytaj w sklepie fryzjerskim

Gość wiem ze na pewno sa takie
to są farby dostepne w specjalistycznych sklepach, a nie w zwyklych drogeriach czy supermarketach

Gość Just Dance
Sama kiedyś rozjaśniałam sobie włosy SAMA w domu i nie polecam. Zniszczyłam sobie włosy i w żaden sposób nie mogę ich odbudować... Radzę Ci zainwestować we fryzjera.

Gość roksan_a
ooo dziękuje za odzew:) swoje wlosy malowalam juz 3 razy farba 'jasny blond' ale ładne mam jedynie przez pewien czas (myje wlosy codziennie i kolor sie zmywa) teraz mam taki... "brzydki rudy" :/ myslalam, zeby pomalowac je wlasnie jakąs taka farba.. to moze kolor bylby bardziej swietlisty i trzymałby się dłużej..

Gość gtgrgrwrtgwetgwe
garnier nr.111 suuuuuuuuper najlepsza!!!!!!!!!

Gość cati82
Ja ostatnio uzylam farby rozjasniajacej z palette deluxe o ile sie nie myle, srebrzysty blond chyba nr 218, i bylam zadowolona. Moj mysi kolor czyli taki popielaty blond swietnie rozjasnilo i mam blond:) Nie taki jasniutki jak po rozjasniaczu ale chociaz zdowe wlosy! a raczej odrosty, bo reszta to spalone, twarde , suche od rozjasniacza.

Gość Acessem
roksan_a ooo dziękuje za odzew swoje wlosy malowalam juz 3 razy farba 'jasny blond' ale ładne mam jedynie przez pewien czas (myje wlosy codziennie i kolor sie zmywa) teraz mam taki... "brzydki rudy" :/ myslalam, zeby pomalowac je wlasnie jakąs taka farba.. to moze kolor bylby bardziej swietlisty i trzymałby się dłużej.. Najlepiej jest myć włosy zimną wodą i szamponem do włosów farbowanych, bądź szamponem utrwalającym kolor na dłużej

Gość Wellaton tez ma cos takiego
J.w.