Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikkkkkkkkkkkkkaaaa

CO WYBIERASZ?

Polecane posty

Gość mikkkkkkkkkkkkkaaaa

1. praca od 8-15 lub 8-16 robienie tego samego, nie angazowanie sie zbytnio w swoje obowiazki, ale o 15 lub 16 nie ma Cie juz w pracy KASA: max 2000 zadnych premii etc w ciagu dnia nie mozesz nigdzie wyjsc jestes przykuty do miejsca etc 2. praca w roznych godzinach czasami 6h czasami 10h, 12h, tworcza ciagle sie uczysz kontakt z madrymi ludzmi ale zyjesz ta praca przezywasz ja bo kasa jest olbrzymia, czasami 15 000czasami 9 000 miesiecznie, w ciagu dnia mozesz wychodzic co wybierasz?

Gość mikkkkkkkkkkkkkaaaa
AHA PRACA 2 TO NIE ZADNA AKWIZYCJA, PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY TYLKO NAPRAWDE DOBRE STANOWISKO

Gość anka1-1
zdecydowanie 2:D

Pewnie że drugą opcję. Taka kasa rekompensuje wszystko

Gość Musisz
Musiasz odpowiedziec sobie na wazne pytania. jak pozniej bedzie wygladac twoje rzycie czyli maz / zona dzieci. I ile bedziesz czy chcesz poswiecac dla nich czasu. wiadomo ze wymieniona przez Ciebie pierwsza praca da ci duzo czasu ale mniej pieniedzy na utrzymanie siebie/ rodziny a druga kupe kasy ale moze i samotnosc bo nie zawsze pieniadze daja szczesce ale to akurat powinienies/ nas wiedziec jak juz troszke zyjesz na tym swiecie ; )

Gość Musisz
sorki za blad , ale mysle tez ze jesli teraz nie masz zadnych zobowiazan typu rodzina itd. to wybieraj druga a i tak zawsze bedzie mozna ja zmienic

Gość mikkkkkkkkkkkkkaaaa
kwestia zycia prywatnego jest zalatwiona, chlopak akceptuje moja obecna prace nr 2 i zanim ja podjelam rozmawialismy na ten temat, teraz tylko czasami mysle ze nie mam czasu na sprzatanie w domu tylko zatrudniam jakas babke a na zakupy jade o 20 jak juz prawie zamykaja wszystkie sklepy...

Gość a kiedy są dokładnie
2

Gość Musisz
no to masz juz sama odpowiedz jak jest, skoro podjelas juz prace i zastanawiasz sie czy dobrze zrobilas tzn. ze czujesz ze cos ci umyka. ale co tam zawsze mozna zmienic prace jak juz bedziesz miala dosc, a tak jak juz to ktos wczesniej napisal pieniadze ci to zrekompensuja ... przynajmniej narazie ; )