Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydka nieznajoma

Faceci do garów

Polecane posty

O nie :O:O Obiad może i byłby dobry ale pewnie nie zrekompensowałby męki sprzątania sajgonu w kuchni :O

Alez on inteligientny jarek 84:D a teraz mnie wyzwij na funty w tym jestes dobry. Zapraszam kmiocie ulzyj sobie:D

Gość co wy ludzie
Ale to jest bardzo seksowny widok facet przy garach

Szczególnie jak przynosi śniadanie do łóżka :)

faceci do gazu:P :D bardzo seksowny szczeolnie jakby byl w samym fartuszku:classic_cool:

a ja lobię gotować tylko nie chcą mnie dopuścić do kuchni

Gość słynna anna
mmmraaaaau jak myją patelnie, gary, szklanki i kubki wtedy - te napiete mięśnie..... mmmmmmmmmmmmmm

Bo ja wiem, czy wiecej dla kobiet... dla siebie takze, zwlaszcza, jesli sa kawalerami :P Uwazam zreszta, ze kazdy bez wzgledu na plec powinien sobie radzic z pewnymi podstawami, do ktorych zaliczam: gotowanie prostych potraw, pranie, sprzatanie, wymiane zarowki/ bezpiecznikow/ dysku lub nagrywarki w komputerze/ wbicie gwozdzia, no ewentualnie podlaczenie lampy :P, cerowanie (nie, nie artystyczne :P), malowanie scian.

Gość MÓJ
Mój tygrysek myje gary,oczywiście szlag mnie trafia bo:chlapie wodą na wszystkie strony,myje bardzo wolno,układa naczynia nie na swoim miejscu a na koniec nie raczy umyć zlewozmywaka ,mówi ze miał zmyć tylko gary .no i weź tu człowieku spokojna bądź

Gość kotka SMUTNA
witamy panie ELECTROLUXIE

Wjedz tygryskowi na ambicje pytaniem, czy faktycznie jest tak malo meski ze z prostym zmywaniem nie daje rady? Bo te objawy to, podejrzewam, gra, ktora ma spowodowac, ze go wyreczysz, myslac \"zrobie to szybciej i lepiej\". Badz twarda, dawaj mu wiecej do zmywania, w mysl slow \"praktyka czyni mistrza\" :P