Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelinka1987

Miesiączna dzidzia nie chce spać

Polecane posty

Witam. Mam problem ze swoją miesięczną córeczką. Od kilku dni w czasie dnia nie chce spać, czasem płacze, czasem nie, a jak już się zdarzy że uśnie to na 15-20 min. a potem od nowa. W nocy śpi ładnie od około 20.30 do 9,10 rano będąc karmiona z butelki tak co ok3-4 h. Nie wiem co jej dolega. Myślałam że to może brzuszek, ale to nie to. Czy któraś z Was miała podobną sytuację?? Proszę pomóżcie. Dzięki.

Gość na pokladzie jumbo jeta
jezeli tyle spi w nocy, to sie wysypia. nasz synek spal od 20.00 do 4 rano a potem byla jazda...

Gość tylko ja ja
skoro spi tyle w nocy to jak ma jeszcze caly dzien spac?:-O

No niby tak, ale z tej nocy trzeba odliczyc jeszcze czas karmienia i zasypiania czyli razem jakies 3h(karmimy ja przewaznie 3 razy), a poza tym czy tak male dziecko nie powinno mimo wszystko przesypiac dnia, bo troche się niepokoję tym że od rana do nocy nie śpi.

Moja miala tak samo. W nocy ladnie spala ( z przerwami na karmienie) od 9 do 9 rano. A w dzien tak jak twoja... Teraz ma 9 miesiecy i spi dwa razy w ciagu dnia po 40 min. Moj peditra wytlumaczyl, ze skoro spi w nocy nie ma potrzeby w dzien. Czy twoje dziecko marudzi? Placze?

no ma tak ze na chwilę jest spokojna i sobie leży a za chwilę zaczyna płakać i tak na zmianę. czasami uśnie na to 20 min. i za chwile się przebudza i potem jest tak samo. myśleliśmy ze może jest rozdrażniona tym wszystkim albo coś ją boli ale wtedy chyba by się nie uspokajała tylko płakała cały czas.

Na wlasnym doswiadczeniu powiem ci ze mitem jest by noworodek spal 20 h na dobe, moje od poczatku mialo oczka otwarte :P I szukalo swiatla. Jak nie placze, widocznie nie potrzebuje tyle snu. Ciesz sie ze w nocy spi, bo sa dzieci ze ani w dzien ani w nocy... Ja tam sie cieszylam, ze moja nocki przesypiala. A w dzien tez czasem zamarudzila, ale najczesciej z nudow.

Dzięki Ci Surfitka. Trochę mnie podniosłaś na duchu. No cóż póki co muszę sobie jakoś radzić, a potem się zobaczy, na szczeście dochodzi pora kąpania i spania (mam nadzieję). Pa