Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śliwka w kompocie_

DOWCIPY

Polecane posty

- Cześć... Mateusz? - Cześć, no Mateusz, a kto pyta? - Twoja dziewczyna to Anka, tak? - No tak, a co? - Ty jej kupujesz tabletki antykoncepcyjne? - No tak, ale o co chodzi i kim jesteś? - Nieważne.. ja tak tylko... podziękować Ci chciałem.

Gość hahaha hehehe hihihi
Chłopak z dziewczynom leżą w łóżku po upojnej nocy i ona go pyta: -Kochany a ty nie masz AIDS??? -Nie no skąd Kotku -Ehh to dobrze, bo nie chciałabym drugi raz zarazić się tym dziadostwem :D

Idzie facet chodnikiem, patrzy, a na murze wielki napis: "Uwaga! Gwałcą". Sytuacja kilka razy się powtarza. Po jakimś czasie na chodniku widzi jakieś małe literki. Schyla się, a tam kolejny napis: "Ostrzegaliśmy..." :classic_cool:

Pewnego dnia, kiedy odwiedzałem moich starych, mama poprosiła mnie, żebym nakrył do stołu. Otworzyłem lodówkę i spostrzegłem, że w środku do drzwi było przylepione nieprzyzwoite zdjęcie pięknej, smukłej, idealnie zbudowanej i skąpo odzianej młodej kobiety. - Mamo, co to jest? - spytałem. - Och, przykleiłam je, żeby pamiętać o nieobjadaniu się. - I co, działa? - Tak i nie - odpowiedziała - Straciłam 4 kg, ale twój ojciec przytył 6.

Gość fhlF
o co chodzi z tym kolesiem co dziękuje, że kupouje lasce tabletki, normalnie nie czaję ni w ząb!! śmieszny on jest?

a mi sie ten podoba,stary ale fajny: Studentom warszawskich uczelni polecono nauczyć się na pamięć książki telefonicznej, a potem zbadano ich reakcje na to polecenie, i tak: Studenci uniwerku zapytali: "Po jaka cholerę?" Studenci politechniki zaczęli robić ściągi, a studenci Akademii Medycznej zapytali tylko, na kiedy.

Pacjent leżący w szpitalu zwraca się do lekarza: - Panie doktorze, dlaczego lekarstwa muszę popijać taką wstrętną herbatą? - Siostro! Proszę zabrać kaczkę ze stolika!!!

Gość fhlF
aaaaaaaaaa, to o to chodziło:P nieśmieszny

10 rzeczy, które zrobiłby mężczyzna, gdyby przez jeden dzień miał pochwę: 1. Natychmiast kupiłby sobie kilka cukini i ogórków. 2. Przez kilka godzin przyglądałby się jej w lusterku. 3. Sprawdziłby czy można zrobić szpagat... ale tak naprawdę do końca...... 4. Sprawdziłby czy zmieści się 20 piłeczek ping-pongowych. 5. Z zachwytem przekładałby nogę z nogi na nogę bez konieczności poprawek w kroczu. 6. Opuszczałby bar w ciągu mniej niż 10 minut... PRZED jego zamknięciem. 7. Miałby wielokrotne orgazmy i ciągle byłby gotowy na kolejny... bez drzemki! 8. Poszedłby do ginekologa na badanie, ale pod warunkiem, że dostanie jego przebieg zarejestrowany na video. 9. Siadając na brzegu łóżka modliłby się, aby następnego dnia mieć również piersi... I w końcu najważniejsza rzecz: 10. Wreszcie znalazłby ten przeklęty Punkt-G !!! 10 rzeczy, które zrobiłaby kobieta, gdyby przez jeden dzień miała penisa: 1. Zaczęłaby szybciej awansować. 2. Nauczyłaby się patrzeć "rozbierając spojrzeniem". 3. Znalazłaby przyczynę fascynacji rytmicznymi ruchami napletka... 4. Sikałaby stojąc przy pisuarze jednocześnie prowadząc "wzniosłe" konwersacje z innymi facetami pochłoniętymi tą samą czynnością. 5. Z determinacją próbowałaby ustalić, dlaczego nie może właściwie trafić w kręgle. 6. Próbowałaby nie kończyć tak szybko........... 7. Stanowczo przestała by uznawać za niewłaściwe dotykanie, miętoszenie i ciągłe poprawianie jego ułożenia w miejscach publicznych. 8. Zaczęłaby podskakiwać nago i patrzeć jak to zabawnie się zachowuje........... 9. Zrozumiała by naukową przyczynę refrakcji światła, która zdarza się miedzy oczami mężczyzny a linijką umieszczoną obok jego członka powoduje, że do końcowego pomiaru zawsze są dodawane min. 4 cm. I w końcu najważniejsza rzecz: 10. Jeśli by dosięgła - zrobiła by sobie loda!

Kawał wędkarski: - Biorą? - Nie bardzo... - Złapał pan coś? - Jednego. - I co pan z nim zrobił? - Wrzuciłem do wody. - Duży był? - Taki jak pan i też mnie wkur...

Gość ajajaaa
- Panie kelner, to wino jest ciepłe - denerwuje się gość w restauracji. - To niemożliwe! Przed chwila sam dolewałem do niego zimnej wody.

Spotykają się dwie sąsiadki: - A co to sąsiadka tak dziś na czarno? - A no, bo to mąż mój nie żyje. - O mój Boże. A jak to się stało? Przecież jeszcze wczoraj go widziałam jak kopał w ogródku. - A kopał, kopał. A potem poszliśmy do sklepu kupić mu nowe buty. No i mierzy jedną parę, drugą, trzecią... dziesiątą... Mówię mu "Nie śpiesz się Stefan, przymierzaj dokładnie żeby na pewno dobre były." W końcu po paru godzinach wróciliśmy do domu, on zakłada te nowe buty i mówi, że ciasne. NO NIE ZABIŁABY PANI?

Gość ajajaaa
- Czy byłem tu wczoraj? - pyta się gość barmana w nocnym lokalu. - Był pan! - I przepiłem pół miliona? - Tak! - Co za szczęście! Już myślałem, ze zgubiłem...

Gość ajajaaa
Mąż siedzi przy komputerze, za jego plecami żona. Żona mówi: - Puść mnie na chwilę, teraz ja sobie posurfuję po internecie! A mąż na to: - No kurwa mać! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia? ?

Gość ajajaaa
Mężczyzna pracujący w prosektorium. Pewnego dnia dostarczają młodego mężczyznę.. Pracownik patrzy z niedowierzaniem i myśli sobie: Jaką on ma wielką fujarę!! Musze ją pokazać Grażynie.. ale jak. Jak zrobię zdjęcie to nie uwierzy. Myśli chwile po czym ucina mężczyźnie penisa, zawija w papier i niesie do domu by pokazać żonie. Rzuca go na stół, rozwija papier i woła małżonkę: Grażynka chodź zobacz! Czegoś takiego jeszcze nie widziałaś! Żona podchodzi, patrzy.. O boże... Ryszard nie żyje..

Gość ajajaaa
Siedzi facet na kiblu sra i ciśnie yyy... ,przechodzi żona i zgasza światło w kiblu.A tu nagle o Jezu o Jezu.Zaświeca z powrotem a facet na to:O jak dobrze że to światło bo myslałem ze mi oczy pękły!

autentyk u mojego kolegi w szpitalu wpada pielęgniarka i się pyta był stolec a kolega na to nie znam takiego lekarza

Gość ajajaaa
Przychodzi żona do domu i widzi męża leżącego w kuchni na stole, zupełnie nagiego, obsypanego mąką... - Co się stało??? Pyta mocno zaniepokojona - Przecież kazałaś mi ukręcić ciasto na jajach...

Gość asdfg
Rychu i Zocha wracają z dyskoteki ,Rychowi się zebrało na miłość i fru Zoche do rowu ,Zocha się drze Rychu pokrzywy a on-Jaki mam taki pcham

Gość Justynka Justynka Justynka
Przychodzi młoda kobieta do spowiedzi i wyznaje Ksiedzu, ze zrobila facetowi loda.A ze ksiadz byl mlody i to byla jego pierwsza spowiedz, mowi jej zeby poczekala, bo musi proboszcza zapytac jaka dac pokute. Szuka i szuka proboszcza, ale nie moze go znalezc.Spotyka dwie siostry zakonne, podchodzi i pyta -Siostry, nie wiecie gdzie jest Ksiadz proboszcz -nie wiemy -A nie wiecie co on daje za zrobienie loda? -Jak nam to po Snicersie