Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysia123

jak opędzić się od chłopaków??!!

Polecane posty

Gość mycha 12
zmień kolor włosów:D:Di bedzie ok. a i przestań kręcić tyłeczkiem jak chodzisz bo napewno to robisz...dziwki tak mają:D

Gość milenka72121
Wyjazd pysia! nawet szkoda tu pisac i zaglądać! tępa laska;]

Gość pysia 123
do milenka- sama jestes tępa!!! zamiast mnie oceniac ktos moglby w koncu mi powiedziec co robic...:(

Gość milenka72121
uderzaj głową o ścianę;D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość pysia 123
weź sie lecz... przez Ciebie paznokcia złamałam tak sie zdenerwowałam! idiotka!!!

Gość milenka72121
uderzajac glowa os ciane zlamalas paznokcia?:D:D:D:D:D:D:D hahahahhaha! to dopiero wyczyn:) i widac jakie masz problemy;| "zlamalam paznokcia" ehhh zalosne;D:D:D:D:D

Gość ambrozja456
Wiem co czujesz..Tylko, że mnie oprocz tego ze otacza zawsze wianuszek chlopakow-adoratorow, to laski niszcza mi przez to zycie.I tak z ułożonej dziewczyny,zrobiły nazwijmy to po imieniu dz*wkę,że zmienia facetów jak rekawiczki i tym podobne.Poza tym osmieszja na kazdym kroku bez zadnego skrepowania..Trwa zreszta to juz 1,5 roku i nie przestaje sie nudzic..a towarzystwo chłopaków stale sie powieksza..I tylko słysze za plecami co oni w niej widza! Tej jadowitosci nie da sie wyrazic słowami..Nie wiem czemu dziewczyny potrafia byc tak przsycone nienawiscia z tak blahego jakby nie patrzc powodu..Przeciez tego kwiatu to pol swiatu..:(

Gość pysia 123
do ambrozja tez mam taki problem-mam strasznie mało koleżanek. zazdroszczą mi ale nie wiem czego...

Gość milenka72121
głupoty!;D

Gość pysia 123
to nie są głupoty!!! chciałabym miec jakies normalne kolezanki, ktore widzą we mnie normalną dziewczynę a nie różową lalke barbie..

Gość ambrozja456
Ja tez sie zastanawiam..czego tu zazdroscic..ale widac kobiety maja juz taka mentalnosc..N ie wiem jak Ty, ale ja mam np tak, że jade autobusem i słysze ze to TA!!Tak to niestety sie przedstawia..Niejednokrotnie jest mi przykro z tego powodu..ale powiem Ci co Faceci to faceci, lepiej trzymac z nimi z zazrosnymi i zawistnymi plotkarkami(oczywiscie mowie tu na pewnym poziomie ogolnosci, nie wszystkie dziewczyny sa takie:))Widac ich zachowanie jest powodowane jakimis kompleksami z dziecinstwa..i faceci tez to widza skoro nie wykazuja zainteresowania:)

Gość ambrozja456
Ja tez sie zastanawiam..czego tu zazdroscic..ale widac kobiety maja juz taka mentalnosc..N ie wiem jak Ty, ale ja mam np tak, że jade autobusem i słysze ze to TA!!Tak to niestety sie przedstawia..Niejednokrotnie jest mi przykro z tego powodu..ale powiem Ci co Faceci to faceci, lepiej trzymac z nimi z zazrosnymi i zawistnymi plotkarkami(oczywiscie mowie tu na pewnym poziomie ogolnosci, nie wszystkie dziewczyny sa takie:))Widac ich zachowanie jest powodowane jakimis kompleksami z dziecinstwa..i faceci tez to widza skoro nie wykazuja zainteresowania:)

Gość nata 234
do ambrozja mam tak samo jak Ty. kiedys to mi sie nawet podobało ale teraz to jest uciążliwe:(

Gość pysia 123
widze ze nie jestem sama... ja mam juz tego dosyc. co mam zrobic? ja mam chłopaka!!!

kolo mnie tez sie wielu kreci, niektorzy od kilku lat, ale nie powiem, zby mi to az tak przeszkadzalo, chyba ze mam akurat do czynienia z jakims wyjatkowo nachalnym i/lub wulgarnym typem. Moj narzeczony nieco gorzej znosi niektore zaczepki, ale szybko mu przechodzi

Gość ambrozja456
Z tym się chyba nie da nic zrobić..Dziewczyny wychodze z założenia,że skoro my jesteśmy w porzadku, to chyba nie trzeba sie przejmowac tym co mowia inni..Widac mamy to COŚ co przyciaga facetów:)..Ja mam jeszcze taki problem,że jestem zagorzłą singielką :) i czsami zdarza się tak ,że trzech naraz, w tym samym czasie chce sie na spacer umowic albo na herbate..wtedy robi sie ciekawie..:/

Gość pysia 123
hehe to umow sie z nimi i ich wystaw:D:D ja tak robie:D:D:D:D:D:D

Madusia jak zwykle nie zrozumiała i nadinterpretuje😴 Czy ja potępiałam zadbane kobiety? Napisałam ZROBIONE. To, że faceci wylatują z takimi wulgarnymi tekstami do dziewczyny o czymś świadczy (i to nie tylko o ich wychowaniu)! Prawda jest taka, że gdyby autorka miała trochę rozumu w głowie to nie opisywałaby tu swojego \"problemu\", bo każda szanująca się kobieta wstydziłaby się takich tekstów. A ta doszukała się w tym problemu z powodu nadmiernej adoracji🖐️:D

Gość pysia i pokrewne
jebniete jestescie jak sylwunia z rozmow w toku i sie dziwicie ze was tak oceniaja mozna byc ladna i madra/ladna i glupia ot cala filozofia topik dla debilek z gimnazjum wezcie sie wymienice fotka i nk znienawidzicie sie od 1 kopa i bedziecie sie zastanawiac jak soiobie dosrac bo sie bedzecie licytowac ktora ladniejsza

Gość jak ta lala
jeśli chcesz byc gruba, to: musisz dużo jeść, najlepiej dużo masła i produktów smażonych na patelni w oleju, sałatki z majonezem, tudzież tłustymi sosami, słodycze we wszelakiej postaci, chipsy i popcorn z masełkiem. tłuściutkie mięsko ociekające tłuszczykiem - mmmmm! dupcia urośnie w miesiąc o co najmniej rozmiar! :) jeśli chcesz być brzydka to: ogól się na łyso, zostaw koniecznie tipsy!!!, przestań się całkowicie malować (żadnych podkładów, tuszów i szminek!!!) wyrzuć wszystkie buty na obcasach, zacznij chodzić w trampkach za 16zł i luźnych, niegustownych ciuszkach po babuni. mam nadzieję, że bardzo pomogłam. poza tym jesteś zdrowo walnięta, masz zbyt wysoką samoocene, zbyt dużą wagę przywiązujesz do wyglądu, a niestety brakuje Ci inteligencji. każda inna laska taki "problem" rozwiązałaby samodzielnie.

Gość jak ta lala
pysia 123 - skoro cieszy cie wystawianie facetów do wiatru, umawianie się z nimi na jakieś spotkania, chociaż masz faceta (nie usprawiedliwia cie to, że nie przychodzisz) to niestety jesteś kur.wa. są takie kobiety, które mają klasę i styl, wyglądają pięknie, elegancko, kobieco i seksownie - do takich kobiet, żaden mężczyzna nie byłby w stanie zwrócić się "laluniu", bo właśnie takie damy zasługują na szacunek mężczyzn. chociaż nie wnikam w twoje towarzystwo. jeśli się spotykasz z niewychowanymi palantami, to tak masz. niektóre kobiety dobierają sobie odpowiedniejsze towarzystwo - dżentelmenów. ale widać ciągnie swój do swego. :D taka kobieta - szanująca się - dałaby mu w twarz z liścia. a jeśli masz faceta, to powiedz twojemu misiowi, żeby załatwił tych nękających cię palantów i po kłopocie.

Gość Kozeusko
Zachowuj się inaczej a nikt nie będzie śmiał zwracać się do ciebie bez szacunku.

Gość pysiu
a chcesz do pysia?

Gość to pewnie prowo
co nie zmienia faktu, że najazd zazdrosnych paszteciar jest rozczulający :D :D :D

Gość pysia 123
Dzisiaj kolejnemu dałam dupy pod latarnią, ale jazda :classic_cool:

Gość ciesz sie glupia
za 5-10 lat juz nikt nie bedzie sie za toba ogladal