Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca Primarkowa

Primark, Atmosphere....

Polecane posty

Może mi ktoś powiedzieć co takiego jest w tych rzeczach, ciuchach ,butach z Primarka,że wszyscy je kupują... No, nie wszyscy , ale bardzo to popularna firma na Allgro.. ma ktoś stamtąd ciuch, inne rzeczy...warto kupić... Ceny sa w porządku, a jakość...?

cenowo w Anglii Atmosphere można porównać do teranovy. z jakością trochę lepiej. Powiedziałabym- przeciętna. Myślę, że warto się obkupić w Anglii tymi ciuchami bo są dość ładne i modne, a w dodatku panicznie tanie;) buty odradzam. twarde i niewygodne.

Dzięki.czy ktoś jeszcze kupował?...

a ja mam dwie pary butów primark i jestem z nich zadowolona, jedne ze skóry drugie z jakiejś szmaty, torebke mialam ze skóry niby ekologicznej ale bardzo delikatna i szybko sie poździerala

Właśnie mialam o torby zapytać?....

kupilam na allegro kiedys, super kroj (a'la worek) i skórka naprawde mięciutka ale niestety, wystarczy postawić ją gdzieś np. przy murku czy o coś niechcący zawadzić, od razu dziura sie robi, a szkoda, bo torebka ogólnie była super. ale są tez takie z materiału, niestety nie wiem jakiej jakosci, ze skórki już napewno toreby primark nie kupie, buty mam jedne panterkowe, z cos jakby zamszu i super mięciutkie

Gość able
przyłączę się do rozmowy, widziałam właśnie na Allegro sporo ubrań tej marki, fasony mają bardzo ciekawe. Nie wiem jak z jakością - widzę, że sporo sprzedających - widać rzeczywiście za grosze są te ubrania na wyspach;) ---------------- Biżuteria able http://www.able.sklepna5.pl/pokaz_podkat.php?idkat=1 nr GG 4836023

Tylko, że na Allegro robią na tym kokosy. A w Anglii te ciuchy są bardzo tanie. Szkoda, że nie mamy sklepów tej sieci w Polsce ;)

Gość vvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Mam parę ciuchów z Atmosphere i nawet sobie chwalę - ciekawe kroje, ceny niezłe. Jakość też nie najgorsza chociaż mam lepsze ciuchy w szafie.

Gość prrrrrrrrrrrrrrrrrimark
Nie wim czy takie kokosy mają z tego. podam przykład.Bluzka kosztuje 5-10funtów, czyli po przeliczeniu x5 daje to kwotę 25-50zł.Tanio?średnio za średną jakośc... Żeby na tym zarobić 100% trzeba ją sp0rzedać za 50-100zł..., a to już tanio nie jest. Natomiast bardzo często są promocje. Opłaca się , ale jak ktoś pracuje i zarabia na Wyspach... Ale i tak ciuchy są super...

Gość vodkatini
Ludzie w Primarku kupuja tylko dlatego,ze jest taniej niz w innych sieciowkach - calkiem niezly sklep na t-shirty, koszulki za 1,5f - a na allegro ceny nie z tej ziemi, a glupie Polki placa, myslac, ze to jakas super marka z Londynu. :-O Moj facet nie pierze ani nie prasuje swoich koszul - po prostu wyrzuca, bo koszula w Primarku kosztuje 3f - taniej niz pranie i prasowanie.

Gość prrrrrrrrrrrrrrrrrimark
To wgciebie jak koszulka kosztuje 8zł po przeliczeniu, to ile powinna kosztować na Allegro...9zł...To normalne,że kosztuje ok.20zł...

Gość vodkatini
gdzie napisalam ze szajs? czytaj ze zrozumieniem. Primark mozna opisac jako cheap and cheerful - i o to wlasnie chodzi, cos taniego, niekoniecznie superjakosci, cos co mozna wyrzucic po jednym sezonie, moze dwoch. Co do cen - widzialam torby w primarku za 2.5F, na allegro byly za "kup teraz" za 120zl i piec babek kupilo :-O To juz lepiej cos kupic od polskiego producenta, lepszej jakosci.

Gość ecipeci
Witam, na moich aukcjach mozecie Panie znaleźć pare fajnych asortymentow z Primarku moj nick to ecipeci podam przykładowa aukcje http://www.allegro.pl/item942219782_new_atmosphere_panterka_na_platformie_39_gratis.html nie mialam jescze zadnej reklamacji co do jakosci ciuszków wiadomo ze nie jest to Dior ani Gucci ale jest ok:) codziennie wystawiam nowe żeczy jest mozliwosc zamówienia sobie u mnie czegoś zapraszam na moje konto:)

Ktoś wspomniał, że u nas nie ma tych sklepów. To fakt, że samych sieciówek nie ma. Ale coraz częściej spotykam te marki w zwykłych sklepach, beznazwowych, tanich i w małych miastach. Mają oczywiście ograniczony asortyment, po kilka kilkanaście modeli. Ale przynajmniej można pomacać tkaninę, żeby nawet tych 20zł w błoto nie wyrzucić.... co przy marce Atmosphere jest bardzo prawdopodobne

Gość PRIMARK?????
Primark to jakością jest zaraz po lumpeksie, i za granica kupuja w nim ( i pracuja) glownie polki:) One tez sprzedaja ciuchy na allegro i zarabiaja na tych szmatkach niezla kase a podniety primarkiem nie rozumiem:p :classic_cool:

Gość Do : PRIMARK?????
Ale w Polsce nawet takie szmatki to COS! Wazne ze z UK, co z tego ze jakosc watpliwa? Zawsze lepsze to niz ciuch z bazarku od wietnamca

Ciuchy jak ciuchy. Wszędzie takie są. Ale Primark i Atmosphere są tanie po prostu. A modny mają krój i fason, więc ludzie to kupują. Jak chcesz pójść na ilość, to kupujesz tam. W Primarku swetry zdarzają się za jednego funta w UK, a w taniej odzieży w PL to już w ogóle! Ich sekret polega na tym, że można się po prostu nie najgorzej ubrać za niewielkie pieniądze.

Gość DiscoDiva
ja mam trochę ciuchów i dodatków z primarka (atmosphere to jedna z ich marek), ale nie kupuję na allegro tylko dostaję od siostry mieszkającej w Anglii. na all strasznie zdzierają z człowieka, np. top który dostałam od sis kosztował 3 funty, czyli około 15-16 zł, a na allegro był po 36 zł z wysyłką, więc ponad dwukrotnie drożej :( z jakością jest różnie, ogólnie szału nie ma, za to ciekawe wzory i fasony :)

Gość zakupocholiczka z potliwościa
hej :) ja kupiłam na allegro bluzkę i spódniczkę mini z Atmosphere, jestem póki co zadowolona ze spódniczki, bluzki jeszcze nie nosiłam, ale widzę że fajny materiał, dobra bawełna, głownie kieruje sie materiałami , bo strasznie sie pocę, mam nadzieje że to bedzie oki, aa i kupiłam bluzkę - za 13 zł spodniczke za 10 zł czyli nie wiem czy takie kokosy

mieszkając w uk i porównując ceny w primark do innych sklepów, to są bardzo tanie, bluzkę można z 2 funty było kupić, torebkę szmacianą za 1funta, mam pasek za3 funty. Jakość taka sobie, moim zdaniem adekwatna do ceny, ale nie rozumiem, czemu na all są sprzedawane tak drogo- to nie są rzeczy dobrej jakości, a przynajmniej nie za te ceny jakie są w Polsce. To samo jest z h&m..

Gość upuppupupuppu

Gość jaaaaaaaaaaaaaaa
Na allegro są drogie, bo przecież trzeba to jakoś z Anglii przewieźć, przesłać, do tego oczywiście marża przynajmniej 100% jeśli chce cokolwiek zarobić, Ci, którzy mają działalność mają na pewno drożej, bo opłaty trzeba przecież porobić, nikt charytatywnie ciuchów nie sprzedaje przecież:) Jak chcecie mieć w cenie primarkowej, to sami się wybierzcie do UK:)

Gość ENUSIA
ehhhh nie cena ale jakość się liczy:-)oraz żeby było fashion;-) styl i klasa przedewszystkim

Gość desablogpl
jestem w uk i tak Primark owszem ceny niskie na początku jak to człowiek się rzuciłam na niego ale potem mi przeszło bo dla mnie liczy się jakość a nie ilość. I co niektóre rzeczy wyrzucę po kilku użycia jak niektóre ja mam po prawie teraz 1,5 roku i moda przechodzi na dany sezon a pewne klasyki zawszę będą modne.

Gość gość
tam na stronie poswieconej Primarkowi. Niestety sklep jeszcze nie zawital w naszym kraju, ale wiekszosc z was zapewne jezdzi na wakacje za granice, wiec warto wiedziec jaka kolekcja czeka na nas w danym sezonie! Bedzie wiele konkursow I nagrod wiec zapraszam do lajkowania https://m.facebook.com/Primark-PL-644077199091628/?ref=bookmarks