Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manon_Lescaut

Kocham chłopaka, który

Polecane posty

Gość Manon_Lescaut

chce zostać księdzem Proszę, pomóżcie, jestem już bezsilna w tym temacie. Chodzę do drugiej liceum i do jednej klasy z tym chłopakiem. Ta miłość trwa już drugi rok. On też coś do mnie czuje, ja to wiem i bardzo wiele innych osób. Zawsze mówił, że chce być księdzem a kiedy zapytałam się go o to ostatnio, to powiedział, że to jego prywatna sprwaw. Wiem, że on też jest we mnie zakochany/ Co mam robić? Dłużej tak nie mogę!

Gość Manon_Lescaut
nikt nic nie powie?

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
dziewczyno weź nie przesadzaj jesteście w 2 klasie jak bedziecie w wyższej a on pójdzie i złoży papiery na uczelnie w tedy możesz się martwić . a pozaty może sie droczy lub chce zebys o niego zawalczyła :)

Gość sin sin sin
może jest gejem, albo z bardzo pobożnej rodziny? gdybyś była inteligentna i miała silny charakter to siłą argumentów mogłabyś go odwieść od tej decyzji. skoro się jej trzyma to widocznie ma powody ważniejsze niż domniemane uczucie do Ciebie. ;)

Gość Manon_Lescaut
ale on wydaje mi się, że naprawdę chce zostać księzem. w ogóle jest jest religijny itd. a poza tym oboje chodzimy do (niestety) katolickiej szkoły...

Gość yvoneee
serdecznie współczuję. po prostu czekaj

Gość ANIołek25
Spróbuj go odciągnąć od tej decyzji. POWODZENIA

Gość pizdaaaaaaa
Kocham chłopaka, który" ma dupe z tektury:classic_cool:

Gość ANIołek25
Niby dlaczego???

Gość lunia47
biedactwo!

Gość jak zamiast ciebie woli zostać
księdzem, to znaczy że jesteś za stara , a on jest pedofilem :classic_cool:

Gość ajmi
on moze Cie kochac, ale tamto jest silniejsze i nic na to nie poradzisz, on nie bedzie z toba szczesliwy... po prostu

Gość adej
Doładowania telefonu za oglądanie reklam ! Dostałem to od znajomego, który już w tym zarabia długi czas i okazało się ze to działa, bo już sam zgarnąłem kilka doładowań na telefon a działa to we wszystkich sieciach komórkowych! Najlepsze jest to, że nic nie ryzykujesz, nic nie płacisz a wręcz przeciwnie! Oni dają Ci dają doładowanie za 5zł za zdobycie 100 otinek. Wystarczy tylko założyć konto na https://www.otineo.com/app/register aby założyć konto jako "Numer telefonu osoby polecającej" podaj "48 785934364". Później żeby aktywować konto zadzwoń z numeru telefonu na który zostało założone konto na nr "22 2053944" gdzie usłyszysz "twoje konto zostało aktywowane" Rozmowa trwa 6 sekund i mnie to wyniosło 6 groszy bo stawka rozmowy jest wg operatora. No i teraz siadasz przed komputerem i tylko klikasz w reklamy... Osobiście polecam bo można sobie doładowywać konto za oglądanie reklam ! Portal jest bardzo łatwy w obsłudze, wszystko po polsku i w ogóle... Gdybyś miał jakieś wątpliwości czy pytanie to pisz na gg: 5781671 oraz e-mail: otineo.com@gmail.com

Gość kasiulka1131
dziewczyny prosze powiedzcie co mam zrobic pomozcie Mam chłopaka od ponad roku, bardzo go kocham. nie wiem co zrobic bo on mnie oklamuje czesto w tamte wakacje znalazlam u niego wiadomosc na gadu do takiej justyny co przyjezdza na wakacje do jego mijescowosci...putal sie jej czy wychodzi o 23 bo on tak i na koncu duzo buziakow wstawil on mi wciskal ze tylko tak napisal bo jeogo koledzy z nia chodza i zamiast do kolegi to do niej a te buziaki to sam nie wie oczywiscie mu nie wierze do tjej pory w to cos powiedzial.Okłamał mnie 2 razy ze ma robote a poszedl pic z chlopakami i byly tez rozne takie male klamstwa.. jakos to znosilam. Tylko ze stracilam do niego zaufanie nie wiem co robic. dzisiaj podjechalm do niego do domu z bramet samochodem trąbilsimy na niego z 10 minu i nagle jego ojciec wyszedl z domu to sie spytalam czy sie jeszcze kąpie w lazience to on mi odpowiedzial ze : "a on to jest wogole w domu?" i poszedl sprawdzic. czekalismy 5 minut i sie skoncu moj brat wkurzyl ja tez i pojechalismy. potem zadzwonil z przeprosinami ze juz prwie wychoiz to nawrzeszczlam na niego i do tej pory sie z nim narazie nie odzywam .....dziewczyny pomozcie mi !! bo ja nie wiem co mam robic czy mam mu wierzyc?? bo naprawde jak sie staram uwierzyc to nagle cos sie stanie i mu nie wierze w to co powie... doradzcie mi co mam robic ja go bardzo Kocham ale to Bardzo i dodam ze na to wyglada ze on mnie tez bo jest bardzo dobry dla mnie i prawie codziennie sie widzimy tylko ze ostatnio troszke rzadziej bo sie cieplo zrobilo tak bylo w tamtym roku.... pomozcie!!

Gość kasiulka1131
wogole to czy on mnie Kocha??:(:(( odpiszcie

Gość aniołek5789
a tak w ogóle to trzeba było założyć nowy temat

Czekaj... spróbuj się jakoś z nim spotkać, mimowolnie przybliżyć się do niego, no nie mam niestety więcej rad bo sama nie byłam nigdy w takiej sytuacji.

kasiulka1131- on raczej Cię nie kocha (chyba, że tak okazuje miłośc- no cóż, każdy wyraża swoje uczucia w inny sposób)

Gość idali245
Manon- już nie miałaś się w kim zakochać?

Gość yaoiii
właśnie.

Gość ajmi
Idali, czy nie miała się w kim zakochać? Wiesz.. ksieża czasami mają w sobie coś, czego brak wiekszości innych mężczyzn, więc nie dziwię jej się... Ale jego uczucia i samopoczucie są równie ważne, dlatego... poczekaj

Gość lupita245
powinnaś poczekać jeszcze trochę i delikatnie dać mu do zrozumienia, że ci na nim zależy. powodzenia

Gość kocham pedała
a co ja mam powiedzieć