Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korenka

Bardzo mnie drażni jak kolezanka pisze do mnie zamiast pozdrawiam to pozdrawiamy

Polecane posty

Gość Korenka

Wkurzaja mnie laski ktore na koncu maila czy wiadomosci na naszej klasie nie pisza pozdrawiam tylko pozdrawiamy ( w imieniu swoim i swojego chlopaka badz narzeczonego)- to takie.. dla mnie malo ambitne.. bo skoro jej chlopak mnie nie zna to jak moze mnie pozdrawiac. To bardziej chec pokazania kolezanki ze ona juz jest dorosla i zachowuje sie jak dorosla, jak mezatka czy co. Nie wiem jak to wytlumaczyc ale drazni mnie to i nie sadze ze to jest szczera chec pozdrowien ( o ktorych czesto polowka tej osoby nic nie wie)

Gość to straszne...

Gość łeb
To masz zarąbisty problem

Gość małoktóry
coś mi się zdaje że jesteś poprosu zakompleksioną pizdą, którą boli to że koleżanki mają chłopaków a ty do końca życia zostaniesz zgorzchniałą dziewicą 🖐️

Gość aasadafa
o jezus,jak ja tego nienawidze. i po jaka cholere ludzie robia se wspolne konta? kurde,asia i piotrus bleblebleble,zal.pl.bleeeeeee

Gość Korenka
idźcie w pisdu pierdole was i waszych jebanych skurwiałych nażeczonych, mam was kurwa w mojje jebanej tłustej zarobaczonej dupie

Gość łał co za kulturka

Gość
bo nasza klasa nie jest portalem ambitnych :D