Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wslklzds

Czy ktoras z dziwczyn mi pomoze ???

Polecane posty

Gość wslklzds

Mialam nie pisac, tego na forum, ale jesli to mi pomoze w jakis sposob to chcialabym sie wyzalic

Gość oł jeee
wszystkie dziwczyny sa zajete

Gość awemaryja
sprobuj opisac a ja postaram sie pomoc

Gość wslklzds
no wiec, czy znajdzie sie tu jaks cierpliwa dusza, i mnie wyslucha, postar sie zrozumiec ???

Gość awemaryja
napisz o co chodzi

Gość wslklzds
dziekuje bardzo za forum :) Ok to w takim razie wam napisze, tylko nie zrozumcie mnie na odwrot

Gość wslklzds
wsadziłam sobie ogórka w pipke i nie moge wyciągnąć! CO MAM TERAZ ZROBIĆ DZIEWCZYNKI??? :(

Gość wslklzds
dzięki Lily 😍

Gość awemaryja
tylko uwazaj zeby ten ogoras ci nie skisnal ;-)

Gość wslklzds
Jescze nie dawno probowalam sil w modelingu, wyspetpwalam tu tam, mojemu chlopakaowi to nie odpowiada, jest zazdrosny. No i w nawiazaniu do tego, dzis sie poklucilismy , otoz wczoraj w nocy znalalzlam strone o fotomodelkach i modelkach, stwierdzilam, ze utworze sobie tam profil,nic w sumie wielkiego pare zdjec, oczywiscie zdjecia byly nie takie jak wiekszosc kdziwczyn wrzuca typu slodki dziubek , lub fotografia przed lusterm, byly robione przez fotografa i wsadzilam te skromne.w Simie same ujecia twarzy. Jedno zdjecie bylo w staniku, ale bylam bokiem, piersi zasloniete nic nie bylo widac bo prawde mowiac to moja reke i plecy. Moje dane tel. gg bylo podane bo bylo wymagane , ale podalam zle(tego zapomnialm mu wspomniec) prawdziwego podalam tylko meila,.To forum na celu ma szukanie nowych twarzy, wchodza tam praktycznie fotografowie, lub kobiety, bo watpie,zeby faceci tam zagladali ... Mniejsza z tym, ale starsznie sie na mnie obrazil, nie wierzac , ze mialam zamiar mu o tym powiedziec, ledwo do mnie wszedl, poszlam do alzienki, a juz zrobil mi repete historii i znalazl, przeciez jakbym miala to ukrywac to bym zatarla slady, a naparwde mialam zmaiar z nim ogadac , fakt moglam to zrobic wczesniej, ale no tak wyszlo, on nie pyta mnie gdzie sie loguje, gdzie idzie, gdzie ejdzie.

a napiszesz co to za strona? Jeśli zdjęcia są niewinne to chłopak raczej nie powinien robić Ci wyrzutów. A poza tym powinien się cieszyć z tego, że ma taką ładną dziewczynę skoro chce iść na modelkę :)

Gość wslklzds
dodam jeszce że jestem głupią pindą, mój chłopak jest dresem po zawodówce i wymyślamy sobie różne problemy by czuć się jak w dojrzałym związku 🖐️

Gość wslklzds
czy to naparwde bylo takie zle ?? nie wiem jak go prxeprosic, napisal do mnie wczesniej , teraz ma jakies waty znow, jak bab, i nie dpisuje nie odzywa sie wcale , co powinnam zrobic , placze od kad wyszedl od emnie, co troche rycze, a wyszedl o 14 ;/ leb mi peka ;/ czesto sie klucilismy o takie rzeczy, ale teraz naparwde chcialam , zeby bylo normalnie, nie dal mi po prostyu, nie pozwolil mi samej o tym powiedziec. Juz od dluzeszego czasu nie wyspeuje, bo na modelke ejstem za niska, ale chcialabym sprobowac w fotomodelingu, ale takim przyzwoitym. Nie wiem, moze dlatego to postanowilam znow zrobic, ze czuje sie niedowartosciowana, wiecie jak dawno nie slsyzalam, ze mu sie podbam, nie czuje sie kobieco, jestem chuda, i czuje sie malo kobieco, wiem, pewnie mowicie z epowinnam mu o tym powiedziec, ale w tedy bede meic wrazenie ze bedzie mi o tymmowic, bo ja tak chce a nie dlatego, ze on nadal tak czuje jak kiedys. Nie mam na to odwagi , boje sie z epomysli o mnie zle.

Według mnie nie powinnaś go przepraszać. Nie zrobiłaś niz złego. Ze zdjęć które dajesz na nk też Cię rozlicza?

Gość wslklzds
to byl podszywac , prosze nie zwracajcie na niego uwagi , bo gada pierdoly. Niczego sobie nie wymyslam,chce po prostu zyc jak kobieta i czuc sie nia. A to jaka jestem to nie wiem, bo nie mnie oceniac, ale jest mi rpzykro. Jakie zdjecia bym nie wsadzila to zawsze ebdzie zly, na to wyglada po za tym on nie zmieni zdania o modelkach ... Zalezy mi na nim,mimo wszystko

a czemu nie chce, żebyś została modelką ? Z tymi podszywami to oczywiste :D

Gość dziewzyno mozesz miec
ty sie lepiej pisac naucz najpierw albo slownik kup.

Gość wslklzds
nie poniewaz, nie posiadam naszej klasy dla niego zrezygnowalam, z wystepow, i starcilam nadzieje, on i tak nie chcial na nie chodzic i mnie ogladac, ale z checia oglada sie za innymi , chcialabym tylko czasem od nieg uslyszec, ze ladnie sie usmeicham , czy ze co kolwiek we mnie sie mu podba . Napislam do niego 2 esy, jego milczenie mi wskazalo, z enie powinnam tego robic, bo to mzoe pogorszysc sytuacje , nie chce sluchac moich wywodow

Masz strasznie zaborczego faceta. Powinnaś się mu postawić bo w przyszłości może próbować Cię ustawiać. I nie rezygnuj ze swoich marzeń! Żaden chłopak nie jest tego wart

Gość wslklzds
jeju pisze szybko, i dlatego sorry Nie chce, poniewaz jest zazdrosny i nie lubi gdy inni na mnie patrza

To niedługo jeszcze zabroni Ci z domu wychodzić bo nie daj boże jakiś samiec na Ciebie na ulicy spojrzy!

Gość wslklzds
tak zgadzam sie i nie raz mu sie postawilam, ale jesli chodzi o to to bylo juz wiel klutni na ten temat, cizko go przekonac. Dzis mi powiedzil ze nie pzowooli sobie wejsc na glowe, ale nie patrzy na to , ze ja tez mam uczucia i pragnienia, aj mu nie zabraniam ntego i owego. Chce wyjecha i nie liczy sie ze mna, a wcale nie musi tego robic, teazm mam sie tak zachowac. Sorry, ale juz neiw iem tak mnie boli glowa ze szok, zle sie czuje, naparwde, oczy mnie szczypia - i nie to ze sie tlumacze, ale taka juz ejstem , moze zbyt uczuciowa. Jest mi ciezko . Nawet nie umeim sie ladnie wypowiedziec

Domyślam się jaka jesteś zdenerwowana ale uważam, że powinnaś się przespać z tym problemem. Uspokój się najpierw i sama dokładnie przemyśl całą sytuację. Do faceta nie pisz, nie ma poco, nadyma się bez powodu... I to nie Ty mu wchodzisz na głowę tylko on Tobie.

Gość wslklzds
boje sie i martwie, bo nie chce by sie popsolo to co jest meidzy nami , przez taka rzecz ... Naprawde nie chcialam go oklamac . Staram sie by mi na te glowe nie wlazl juz calkowicie, ale w takich sytuacjach sie zalamuje ;/ nie lubie sie z im o to klucic, a jesli chodzi o fotomodeling to watpie ze mam jakiekolwiek szanse .

Gość wslklzds
ale jak kazda kobieta, chcialabym sie poczuc atrakcyjnie

Gość wslklzds
Ale chyba masz racje, nie powinnam sie dzis do niego odzywac, to bez sensu, i tak dzis wystarczajaco z siebie ponizylam przed nim ;/ Ale w takich sytuacjach wariuje, jestem nienormalna