Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rokelefer

Nasza klasa- co sadzicie o osobie ktora ma ...

Polecane posty

Gość rokelefer

ktora ma ukryte szkoly, wiek, gadu gadu, skype nawet przed znajomymi? Dodam ze ta osoba ma dwa zdjecia.

Gość nie czytałam topiku
że to jedna z normalniejszych osób w Polsce posiadająca konto na tym coraz durniejszym portalu

Gość aaaaaaaaq
ja tak mam z ta roznica ze nie mam zadnego zdjecia

Gość ja pieeeerdoooooooolęęęę
kolejny taki sam topik :O

Gość Rozumek krucjatki
Pomyslalabym ze jest paranoiczka ta osoba i sie boi chyba czegos.

Gość ze nie idzie na
lans pod tytułem ze wszystko jest na sprzedaz proste

Gość pooziczka24
Sorry nie rozumiem, gtzn ze jak mam odblokowane klasy i wiodoczne dla znajomych to co sprzedaje sie?? BNez przesady!

Gość wnyki wnyki
Dajciwe juz spokoj z rym tenmatenm!!!

Gość po jaką cholerę zakładać konto
skoro nawet przed znajomymi WSZYSTKO się ukrywa :o to już niech takie osoby je lepiej usuwają bo to jest totalnie bez sensu ...

Gość relobke
Po to zebymiec kontakt xz innymi ale zeby za duzo informacji o sobioe nie zdradzac- przynajmniej moj jest taki motyw

Gość Lone Wolf
a mnie rozsmieszaja te osoby które w N/K. maja ukryty wiek ale podają kiedy szkole zaczynali i kończyli albo ukrywaja płec ale maja wstawioną swoja fotkę ten portal jest dla laserów ktorzy szukaja dowartosciowania sie

Gość dyng dyng
Osoba ktora ukrywa klasy przed znajomymi to przegraniec ktory pewnie konczyl szkole pare lat bo nie zdawal ha ha. Poza tym po co jest na naszej klasie skoro wszytsko ukrywa

Gość tez ukryte
a skonczylam porzadne uczelnie.Niech kazdy robi jak uwaza.

Gość prostakjanek
o takiej osobie myslimy ze jest normalna

Gość posukcyjna
Wszyscy jestescie skonczonymi typami. I osoba ktora nie ma konta na nk- bo to znaczy ze nie chce utzymywac przyjazni z nnymi, ma w du.. wszytskich, A taka co blokuje szkoly przed znajomymi to juz w ogole ewenewment- jak mozna ukrywac cos przed znajomymi, co za idioctwo. Rozumiem ukrywac szkoly porzed obcymi, ale przed znajomymi? PARANOICY tak robia.

Gość fikolki ficski
ŻAL.PL ŻAL.PL Tak to sie nazywa teraz.

Gość a tak bez niczku
"po jaką cholerę zakładać konto skoro nawet przed znajomymi WSZYSTKO się ukrywa to już niech takie osoby je lepiej usuwają bo to jest totalnie bez sensu ..." po to by ją mogli odnalezc znajomi ze szkoly, a ona by decydowala do kogo chce sie odezwac nawiasem mowiac, totalnym bezsensem jest narzucanie innym swoich pogladow i nakazywanie robic wg widzimisie autorki a osoba, ktora nie ma konta na NK, byc moze zachowala potrzebne jej znajomosci w realu albo nie chce wracac do tychze

Gość co za bzdury piszesz
" Wszyscy jestescie skonczonymi typami. I osoba ktora nie ma konta na nk- bo to znaczy ze nie chce utzymywac przyjazni z nnymi" A OD KIEDY POSIADANIE KONTA NA N-K I DODAWANIE ZNAJOMYCH JEST PRZYJAŹNIĄ???????????? ja usunelem konto (czyli nie mam) wlasnie dlatego, ze nikt nie raczyl odpisywac i odnawiac znajomosci, a wszysycy tylko zapprazsali, kolekcjonowali znajomych i zdjecia, ot co, jaka tu przyjazn?

Gość do a tak bez niczku
Jestes chora, po to sa te klasy zeby byly podkkryte a nie zakryte. NIe rozumiem jak mozna tak ukrywac sie przed wszytskimi i zwlaszcza przed najblizszymi przykaciolmi. !!

Gość a tak bez niczku
o diagnoze sie nie prosilam a jesli tak piszesz, dodawaj "moim zdaniem" :O

Gość do a tak bez niczku
Moim zdaniem jestes chora. Lepiej? Na pewno skonczylas jakas podrzedna szkolke i wstyd ci ze na studia nie poszlas albo poszlas na jakies prywatne i wstydzissz sie tego i blokujesz szkoly zeby znajomi nie mogli zobaczyc tego.

ale znowu bzdury piszesz :O bez nicku ma racje calkowicie. przeciez to, ze ktos ukrywa klasy, bo po co kazdy ma widziec, gdzie chodzil, to nie znaczy, ze sie nie doddaje do klas. przeciez osoby z klasy to widza, a po co ma widziec kazdy inny? wiec kto tu jest chory i ograniczony?

Gość do tej bez niczku
Ale skoro jestes na naszej klasie to znaczy ze chcesz utrzymywac kontakt z innymi, a utrzymywanie kontaktu z innymi to takze mowienie co siue robi w obecnej chwili, a dodawanie sie do klas i szkol to wlasnie powoduje ze inni wiedza co robisz a ty wiesz co inni robia. Na tym tez polega utrzymywanie znajomosci!!!

"utrzymywanie kontaktu z innymi to takze mowienie co siue robi w obecnej chwili" no właśnie - mówienie, także odpisywanie na wiadomosci, itd. a od kiedy czytanie profilu jest utrzymywaniem kontaktu? :O czy ty rpzumiesz, co piszesz? :O

jeślli czytać profil i klasy może każdy, to wtedy będzie już moim przyjacielem, bo przeczytał gdzie chodzilem do klasy i gdzie pracuje? :D

lepiej się przyznaj od razu, że jesteś tak ciekawską osobą, że wszystko cię obchodzi za bardzo :O jeśli to twoi znajomi, to co stio na przeszkodzie wysłanie wiadomosci z pytaniem: cześć, co porabiasz. czym się zajmujesz? ale widać nie są to twoi znajomi ani właśnie sam/sama nie masz ochoty na to, by byli, skoro robisz z igły widły. bo znajomość to rozmowa, także wirtualna, a nie czymi znajomoscią wypełnienie i przeczytamie profilu :)

Gość Do ej bez niczku
Wlasnie ze nie. Ludzie sa tak zabiegani ze wola napisac na profilu co robia i gdzie chodza do szkoly bo nie maja czasu zeby do kazdego pisac z osobna. Czy ty tego dziecko nie rozumiesz? Ja wlasnie lubie jak ktos ma w profilu napusane co robi bo latwiej mi wejsc na profil takiej osoby i sie dowiedziec niz pisac co trzy miesiace co tam u niej. A z kazdym kogo znam wymieniam maile i tak i tak raz do roku. Nie rozumiem jak mozna miec szkoly poukrywane. Dla mnie to kojarzy sie z takim hm.. malo towarzyskim byciem, domatorstwem, zazdrosnictwem, egoizmem.. Nie wiem.. masz kompleks ze skonczylas gorsza szkole czy nie dostalas sie na medycyne i dlatego sie wstydzisz i masz zablokowane klasy? Dla mnie to szczyt ignoranctwa dla znajomych i niechec do podtrzymywania znajomosci, skrywanie czegos co jest rzecza normalna a w oczach twoich staje sie choroba ktora polega na bojazni przed nie wiem czym

Gość Maknakem
Nasza klasa to bagno. Tam sa tylko osoby ktore nie maja co robic, nudza sie, zazwyczaj sa samotni i lubia plotki/

Gość kontent mal
Ta strona to jedno wielkie nieporozumienie. Na nim wazniejsze jest zeby szczycic sie gdzie to poszlo sie do szkoly czy co sie osiagbnelo niz zeby odnawiac zjaomosci ze starymi znajomymi. Widze to po ludziach ktorzy przesiaduja na tej stronie, Zalosne to jest. Dobrze ze wykasowalam stamtad swoj profil