Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskaaaaaaaana

nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość Zatroskaaaaaaaana

z moim chłopakiem. Jestesmy ze soba od 2,5 roku. Przez pierwszy rok chodzil do szkoly, potem znalazl stala prace i sie wszystko szlo dobrze, ale zmarla jego babcia, osoba ktora naprade kochal. Wtedy mieszkal u dziadka, przez nastepne kilka miesiecy bylo coraz gorzej, z dziadkiem sie coraz czesciej klocil, ale mogl sie wprowadzic do rodzicow... Wiec wprowadzil sie do mnie (ja mieszkam z rodzicami), bylo dobrze, pracowal, dawal pieniadze. No ale zwolinili go na poczatku wrzesnia od tamtej pory jest bez pracy, ostatnio znalazl ale tylko na tydzien bo tam oszukiwali. Nie wiem co mam zrobic bo z jednej strony go kocham ale z drugiej nie chcem byc z facetem ktory nie ma pracy i nic nie robi tylko siedzi przez kompem i rzre za pieniadze moich rodzicow... Pomocy

Gość Zatroskaaaaaaaana
4 miesiace

Gość Masochistka uczuciowa
To jeszcze nie jest tak źle. Jest po prostu padł raczej ofiarą kryzysu. Mam znajomych w tej samej sytuacji i konkretnie również młodych chłopaków. Są też na bezrobociu od jesieni. Szukają pracy, ale no właśnie jak coś znajdą na tydzień bo nieuczciwa firma. Wykaż trochę zrozumienia Twojemu chłopakowi na pewno nie jest z tym łatwo. Trochę wyrozumiałości nie zaszkodzi jak się kocha. Tym bardziej, że to cztery miesiące nie cztery lata. Każdemu taki okres w życiu się zdarza.

Gość taka_jedna01
jeśli go kochasz powinna zrozumieć, że znaleźć dobrą pracę w dobie kryzysu jest bardzo trudno. A swoja drogą jesteś z nim tylko dlatego że pracuje??? Ja rozumiem, facet bez pracy nie zapewni bytu rodzinie, ale z drugiej strony znaleźć dobrą pracę w dobie kryzysu wcale nie jest tak łatwo. Zauważ, że gdy miał pracę do dawał pieniądze, pomagał, więc czy na pewno jest leniem??? Czy po prostu miał pecha, że stracił pracę?? Jeśli chcesz bogatego męża z dobrą pensją to szukaj wśród bogaczy, tylko nie dziw się, gdy zostaniesz potraktowana tak ja ty oniegdyś potraktowałaś swojego lubego.