Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka na całe życie

Wpadka na całe życie

Polecane posty

ania z przyjemnością będę dostarczał "wodę z optymizmem" dla Twojej duszy :D nie ma problemu :D Wyrzuć z siebie o co chodzi z tą sytuacją (jeśli masz ochotę oczywiście - może coś poradzę :D)

L_olek kłopoty rodzinno-zdrowotne, sercowe i jeszcze ostatnio finansowe... mało? :) wczoraj zwyczajnie spanikowałam - za dużo tego wszystkiego na raz :) ale ... silna persona ze mnie... a jeszcze Twoja "stópka" dziś :D to jest przeznaczenie - dziś mam swój oddech - nigdy wczesniej Cię nie widziałam że o stopce już nie wspomnę... a dziś - dziś Ty jesteś moim Aniołem :D

ania dzięki za komplement. Nie widziałaś mnie, bo dawno na kaffe nie wpadałem :D Ale teraz jestem :) więc mów poklei jakie to sprawy sercowe, zdrowotne i rodzinne. Wywal to z siebie i ulży Ci Anioł wysłucha :D

wiesz L-olek... to są jednak zbyt ... prywatne sprawy żeby tak publicznie je wywlekać.. ale dzięki za propoz.wygadania ;) mi wystarczy dziś że sie uśmiecham.. :) w sumie nigdy tak posłuszna nie byłam chyba - napisałeś "uśmiechnij sie " a ja grzecznie się stosuję :D

Ja proponuję :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D tak dla poprawy nastroju :D

aaa dziś mam bardzo dobry nastrój :D i masz Ty L_olku w tym swój znaczący udział ;)

Bardzo mnie to cieszy, ze mogłem Ci pomóc, choć nic takiego nie zrobiłem :D

I to jest w tym wszystkim najfajniejsze ;) Niby takie nic... a ja w przypadki nie wierzę :D Jedni mówią przypadek - ja mówie przeznaczenie :D

No bo - weźmy Twój nick - niby zwykły nick jakich tysiące :D a jednak - kojarzy mi siez nazwą pubu który bardzo lubiłam i w którym często bywałam :) i to niewątpliwie przykuło moją uwagę do Twej pierwszej wypowiedzi którą zobaczyłam... a jak czytałam wypowiedź to i o "stópkę" zahaczyłam :D przypadek, że akurat nick który mi się skojarzył i zwrócił mą uwagę??? hmm... ja bym to nazwała przeznaczeniem :D

Gość a fujjjjjj
ania, Lolek! flirtujcie sobie na privie jakimś.... nie wszyscy chcą patrzec na waszą rozmowę se maile piszcie!

:D Lolek No muszę przyznać że ostatnio byłam w grudniu :) po kilku chyba letniej przerwie

ania to może czas odwiedzić stare "śmieci" i odkurzyć swoje ulubione miejsce w pubie :D

ale tu o towarzystwo idzie L_olek :D sama w takie miejsca nie chadzam :) kiedyś po prostu miałam z kim, ale... latka lecą i... wszystko się zmienia... tylko nie ja :D

czyli niebawem :D a jakiś bliższy termin :D wiosna jest piękna :D PS. nasz ładne imię :D

:D:D:D no tak.. dziękuję i kombinuje.... jak tu się komplementem zrewanżować :D Lolek...Olek...a może jeszcze inaczej :D PS mój nick to moje imię ;)

Więc trafiłem a wiesz, że ... ... Anna to osoba zrównoważona, rozsądna, lubiąca spokój. Ma własne zdanie na każdy temat i niełatwo je zmienia, jednak nie narzuca go innym. Priorytet stanowi dla niej rodzina.

ANIA Zwykle dba o siebie, nawet małymi środkami potrafi upiększyć swój strój i otoczenie, bo wie, że to sprawi komuś przyjemność.

:D:D:D lubię nieraz komuś (bliskiemu) sprawić przyjemność ale nie upiekszając strój i otoczenie :D