Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wpadka na całe życie

Wpadka na całe życie

Polecane posty

Ale fajnie :D Bliziutko mamy - wyskoczyć na kaffkę to małe piffko :D:D:D

Czyli Ty przyjeżdżasz na weekend do Krakowa (zapraszam :D) czy ja fatyguję się do W-wy?

:D:D Robaczku - ale Ty niezakładaj że to będzie jeden weekend :D najpierw Ty do mnie - a później rewizyta or na odwrót :D

Właśnie :D Zapraszam więc najpierw może do mnie :D w Krakowie jest piękniej i bardziej romantycznie niż w stolicy :D

No tak... romantyczniej i w ogóle...i koszt zakwaterowania musze ponieść ja :P :D Nieźle kombinujesz :D:D

Chyba żartujesz z tymi kosztami :D Ja zapraszam ja finansuję :D i do tego dobre jedzonko gwarantuję :D Czyli ogólnie FULL WYPAS :D

Dżizas :D no teraz to dałeś czadu z tym finansowaniem... :D:D:D no błagam - przejdźmy na priva bo to już się nie nadaje na publiczna rozmowę :D:D:D:D

Nie!!! nie odchodźcie. Jesteście super, niech ta historia się ciągnie. To tak jak stopka lola, usmiech z samego rana.I odrobina słońca w te zimne dni.

ANIA W kwestii finansowej się dogadamy :D rozstrzygniemy kto trzyma kasę i kto będzie zarządzał finansami :D

tylko ludzie ktorzy sie kochaja, rozumieja, dziela razem pasje i marzenia powinni byc razem. Zwiazek spowodowany tylko pojawieniem sie dziecka z gory skazany jest na nieszczescie, bo nigdy do konca nie bedziesz spelniona - ani ty ani on... dziecku tez to sie nie przysluzy. wiem co pisze, bo sama ocknelam sie po 3 latach zwiazku , w ktorym nie bylo niczego poza wspolnym dzieckiem. dzis sie spelniam, realizuje marzenia ( ktorych przy tamtej osobie nigdy bym nie zrealizowala) , zakochalam sie i jestem szczesliwa...choc bywa mi ciezko...,ale uwierz - warto :) obudz sie , poki nie jest zbyt pozno ;*

Ania masz rację zrobimy tak, że JA trzymam, JA zarządzam, a TY - zarabiasz :D

Z uwagi na to, że jesteś kobietą więc ustąpię Ci miejsca i dam przywilej urodzenia pierwszego dzieciaka :D

Ok - więc - do pierwszego dziecka Ty zarabiasz a ja rządzę a przy drugim zamiana :D:D:D

:D no niech Ci będzie - poznaj jaka jestem kompromisowa - ja będę zarabiać , rodzić dzieci , wychowywać je, a Ty - po prostu będziesz rządził kasą i wydawał ja na nieograniczone przyjemności :D:D:D - a której niedzieli przy rodzinnym śniadanku stwierdzę że przy stole jest z nami jeszcze jedna osoba - Twoja kochanka :D:D:D

Co do kochanki to powiem tak :) to \"L\" przed moim imieniem oznacza lojalność. Jak więc widzisz nie należę do ogółu :D

No tak - typowe...lepiej powiedzieć wymijające \"nie mówię nie\" niż zdecydowane TAK :D:D

No to jesteśmy umówienie :D Witaj moja przyszła "randko w ciemno" :D Jak tam dziś pogoda w Krakowie? W Wa-wie piękne słońce i na "minusie" :)

W Krakowie słonecznie. Delikatny mrozik -1 ale najważniejsze, że świeci słoneczko dodające energii i chęci do działania :D Czy umówieni? - Zdecydowanie TAK :D

mmm.... chcęci do działania :D no no... brzmi to bardzo dobrze :D a swoją drogą ja bardzo chętnie Keaków pozwiedzam więc możesz mi posłużyć za przewodnika ;)