Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanananana

Ile można czekać?

Polecane posty

Gość nanananana

A więc: moje cykle są bardzo nieregularne (30-35 dni, dziś jest 40 dzień) ost. stosunek mialam 8 marca a 9-11 marzec planowałam okres. I do dzisiaj go nie mam :/ Ost. okres miałam 8 lutego. a od 6 do 20 lutego byłam chora, ten okres trwał 6 dni (był taki jak zawsze) I zażywałam antybiotyki przez tydzień (w ten co już okresu nie miałam) i miałam ciągle wysoką gorączkę. Niby mam objawy okresu, ponieważ boli mnie podbrzusze tj. zawsze przed okresem. W ciąży na 100% nie jestm bo uważamy w TYCH sprawach i stosunki są w dni niepłodne (za każdym razem prezerwatywa jest cała). Ale mam pytanie, czy antybiotkyki mogą mieć na to wpływ? No i to osłabienie organizmu... bo byłam bardzo chora... (jedna z gorszych moich chorób).

Gość antybiotyki mogą mieć wpływ
ale skoro masz czesto nieregularne cykle radzilabym jednak wybrac sie do lekarza. Albo mozesz miec problemy z hormonami, albo policystyczne jajniki.

Gość nanananana
Wiem wiem... tyle że ja nie mam jak dojechać do ginekologa... ponieważ zamknął gabinet :/ i mam do niego 25 km, prawa jazdy nie mam jeszcze.. :]

Gość nanananana
heh.. Często? ja nigdy nie miałam regularnych :(

Gość antybiotyki mogą mieć wpływ
to wsiadz w autobus albo pociagi do niego dojedz. To moze byc powazny problem i musisz sie zaczac leczyc.

Gość nanananana
Pojadę, pojadę jeżeli nie dostane okresu do konca tygodnia.

Gość kobietooooo
Ty jedz nawet jak dostaniesz okres. Tak nieregularne cykle nie sa dobra oznaka, KONIECZNA jest konsultacja z lekarzem !!

Gość nanananana
ok :)