Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażona dziewczyna

pomocy...czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość przerażona dziewczyna

Dwa dni temu pieściłam się z chłopakiem, a dokładniej ja jego, i doszło do wytrysku, ale nasienie wylądowało na nim, bo ja leżałam obok. Oczywiście on był bez majtek, ja miałam na sobie cienkie spodnie. Po wszystkim umyłam ręce, on się wytarł, ale nie mył rąk. Później on mnie trche pieścił, ale przez spodnie. Jak się domyślacie moje pytanie jest takie, czy mogło dojść do zapłodnienia? Zdaję sobie sprawę z tego, że troche dziwna sytuacja do zajścia w ciążę...ale wolę się upewnić. Czy plemniki mogły się jakoś przedostać do mnie, skoro nie było głębokiej penetracji? Błagam odpowiedzcie mi i proszę nie śmiejcie się, bo póki co jestem tym wszystkim przerażona i następnym razem nie dopuszczę do takiej sytuacji!!! Już mam nauczkę! Aha może jeszcze dodam, że kiedy to robiliśmy byłam 5 dni po okresie, a następny mam dostać dopiero za jakieś 2 tygodnie...na test chyba jest jeszcze za wcześnie... Serdecznie dziękuję za odpowiedzi tych osób, które mój problem wezmą na poważnie, jak i tych, którzy napiszą jakieś wyśmiewające mnie odpowiedzi, bo mimo wszystko straciliście czas na przeczytanie i odpisanie bez względu na treść waszej odpowiedzi. Życze wszystkim miłego dni i jeszcze raz dziękuję za odpowiedź.

Gość eddesa
eh zeby zajsc w ciaze potrzebny jest wytrysk do pochwy a nie przez ubrania wytarte rece itd nie ma zadnej ciazy

Gość ewa23
Popieram koleżanki, nie ma szans na zaplodnienie!