Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harpik

zanik okresu/ nieregularny okres po ciazy

Polecane posty

Gość harpik

pierwszy raz dostalam okres po 4 miesiacach od porodu w styczniu, potem jeszcze raz w lutym po 34 dniach, a teraz mija 35 dzien i nic sie nie pojawia, czy kroras mama miala podobnie?

to normalne... zanim sie ureguluje to troche minie... a jesli karmisz piersia to juz wogole mozesz miec okres kiedykolwiek...

ja tak mialam. dopiero jak przestalam karmic piersia i zaczelam brac normalne tabletki antykoncepcyjne, okres mi sie wyregulowal. i chociaz tabsy juz odstawilam, okres wciaz mam regularny jak w zegarku.

Gość asiawawa
no właśnie u mnie podobnie pierwszy dostałam równo jak mały miął 3 miesiące teraz powinnam mieć drugi i też już kilka dni mi się spóźnia. normalnie schizować można:)

Gość po ciązy
Ja tez tak mam jestem po porodzie 9 miesięcy, piersią karmiłam 2 mies tylko zaraz potem dostałm okres a teraz mam kurka tak co 40 dni nawet dłużej. Dawniej przed ciązą miałm jak w zegarku co 31 dni

Gość harpik
no wlasnie schizy mozna dostac nawet uzywajac gumek. dzis ide do lekarza zapytac sie o wszczepienie chipu z hormonem pod skore ale musze byc pewna ze to nie ciaza. piersia nie karmie od miesiaca ale nie wiem czy to ma jakis wplyw

A ja mimo że karmiłam piersią tylko mieisąc to dopiero po 2,5 roku dostałam najpierw plamień ( plamiłam przez parę tak cykli,przez góra dwa-trzy dni) .Dopiero po 3 lata zaczęłam normalnie miesiączkować,jednak mam jeszcze nie regularnie cykle -A już dawno powinny być bo prawie 3 lata biorę pigułki. Robiłam mnóstwo badań i lekarze jak jeden mąż mówią że wszystko ,,kiedyś\" dojdzie do równowagi,że wszystko jest wporządku.

A dodam że przed ciążą zawsze miałam co 26 dni! Nigdy nie było wahań,nawet 1 dnia!