Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa23

Nowe starajace-wpisujcie sie-razem razniej -

Polecane posty

Gość ewa23

Czy sa jakies dziewczyny starajace sie i troche zagubione tu na forum jak ja??

Gość MICHAL0980
To same kobiety moga pisac czy faceci tez moga.Pozdrawiam

Gość ewa23
tez moga ;-)

Gość MICHAL0980
Ok dzieki my np z żona jestesmy prawie 3 lata po ślubie i nie mamy dzieci staramy sie prawie od 2 lat i nic nam nie wychodzi niby wszystko jest ok tzn ja nie wiem czy jestem płodny żona chodzi do ginekologa i wszystko z nia dobrze a jednak nie może zajsć w ciąże.

Gość do michala
to moze czas sie przebadac co ??

Gość ewa23
Moze za bardzo chcecie i dlatego wam nie wychodzi. Psychika tez jest bardzo wazna. Mam dla was mala rade: wybierzcie sie gdzies na wycieczke zeby odpoczac-moze spa/ciepla wyspa. Zapomnicie na chwile ze sie staracie i moze tym razem sie uda ;-) Ps. a zrobienie badan tez jest wskazane i to nie tylko u Pan!

Gość MICHAL0980
No własnie musiał bym żona idzie do ginekologa w nastepnym tygodniu to ja bym musial isc zrobic te badania ale najgorsze bedzie to jak on powie zonie jak mzobaczy moje wyniki ze ja jestem bezpłodny i co wtedy zrobimy

Gość MICHAL0980
Z tymi wakacjami to juz nam ktoś mowił ze mamy wyjechac sobie gdzies i odpoczac zapomniec o zyciu codziennym i o staraniu sie o dziecko to moze wtedy nam sie udac

Gość MICHAL0980
A ja tak pisze o naszym staraniu sie o dziecko a ty nic nie piszesz jak to u was wyglada

Gość ewa23
My staramy sie od 2 cykli, testy zrobione i wynik pozytywny ale na badaniu usg nic nie bylo widac(dzis) wiec wciaz czekamy na potwierdzenie

Gość ewa23
Michal nie martw sie na zapas-umow sie na badnia i bedziecie wiedzieli na czym stoicie. Czesto problem tkwi w psychice

Gość a ja bym przegoniła
Gdybym miała takiego faceta jak Michał 2 lata starań i nie chce się przebadać???? Pogoniłabym na 4 wiatry! Pierwsze co to się bada spermę jak u kobiety wszystko jest dobrze !

Gość MICHAL0980
chyba jutro pojde sie przebadac

Gość starajacasieeeeeee
dziewczyny ja sie staram i nic.. mam cykle 32-33 dniowe moze ktoras napisze w ktorych dniach sie stara przy takich cyklach?? ost kochalam sie 3 dni po owu to nie ma szans?? przed nie zachodze wiec juz nie wiem co robic