Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wateria

Jak byś się w takiej sytuacji zachowała

Polecane posty

Gość wateria

Ostatnio mój kolega z którym jestem w kontakcie tel, gg itp /mieszkamy od siebie jakieś 160 km/ przy rozmowie mnie obraził, przynajmniej tak mi się wydaje. To było tak, że zadzwoniłam do niego a on już był po kilku piwach, bo jego kolega miał urodziny. To właśnie przy nim ze mną rozmawiał. Prosiłam żeby za bardzo nie szalał i nie pił za dużo /chociaż wiem, że nie mam prawa mu dyktować co ma robić a czego nie/. Powiedział, że mam się nie martwić, że będzie ok. Potem chwilę jeszcze żeśmy rozmawiali po czym przy tym koledze zaczął udawać, że mnie nie słyszy i że przez to musimy się rozłączyć, po czym to zrobił. :( poczułam się urażona a do tego upokorzona przy jego kumplu. Z biegiem czasu to już sama nie wiem czy dobrze to odczułam czy może ja coś sobie wymyślam. Co wy o tym myślicie?

Gość wateria
Dzięki. Mogę zrzucić jego zachowanie na alkohol, ale i tak czułam się głupio. Do tego okazało się, że jednak wypił za dużo i się przewrócił...W ale ważne jest, że jako facet potrafił powiedzieć przepraszam, że nawet po rozmowie napisał sms żebym się nie gniewała i że przeprasza mnie.

Gość a moze naprawde Cie nie
slyszal :P

Jak nie chcesz powiedziec to nie mow ale... podoba on Ci sie :D? Bo ja raczej tak mam ze jak ktos mi sie nie podoba to niespecjalnie sie przejmuje jak zrobi cos glupiego, nawet w stosunku do mnie :)

Gość wateria
PewnaStudenteczka Masz rację,facet mi się podoba i zależy mi na jego znajomości, ale nie można sobie na wszystko pozwalać żeby jakiś facet cię nie szanował. Może dlatego to zrobił, bo wie o tym?

Ja aktualnie raczej nie mam problemow to moge o cudzych posluchac :) No ale szacunek najwazniejszy, ale nawet nie ze faceta ale dla samej siebie. A ma podstawy zeby sadzic ze Ci sie podoba?

Gość wateria
niee...no taa o matko dziewczyno nie masz normalnych problemów zajmij się czymś A czy na kaffeterii piszę się tylko i wyłącznie o innych problemach ? :P Nie mam innych problemów. PewnaStudenteczka Niestety ma, bo mu kiedyś coś w tym kierunku mówiłam.

Gość chora..
Jak ci zależy na nim to i tak się nie gniewaj na niego :)