Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

czy miał ktoś podczas 1 m ciąży tak jakby miał dostać okres od kilku dni i nic

Polecane posty

Bardzo mocno trzymam kciuki:) Zacznij brac kwas foliowy:) ...życze 2 kresek...!!

dzieki wielki zrobie test w sobote rano jak nie dostane jeszcze @ i podziele sie wynikiem dzikuje za pomoc

Gość do kozy
o tej godzinie zawsze bedziesz miec podwyzszona temperature !! Jestes juz kilka godzin na nogach. Temperature mierzy sie z samaego rana, najlepeiej od razu po przebudzeniu.

Gość ewa23
Ja od poniedzialku tez czuje jak bym miala dostac miesiaczke, termin @ mam jutro, 2 testy potwierdzily ciaze, lekarz nic nie widzial i kazal przyjsc za tydzien.

jeżeli nie dostane do soboty @ i wytrzymam to zrobie test w sobote i napewno dam znac co wyszło..Najchetniej to zrobiłabym go juz jutro ale sie boje

Ja zrobiłam chyba z 6 testów...;) ...dwa były pozytywne, ale dopiero po 6 dniach od terminu...:)

Ginekolog powiedziała, że jesli test wyjdzie pozytywny, to jest to ewidentnie ciąża. Objawy: brak okresu, ciężkie piersi, białe upławy, temperatura powyzej 37.4, kłucie prawego jajnika, napady głodu:)

Gość estta
a macie tak ze macie wrazenie ze cos sie leje z was niby okres a to np białe upławy

Gość tak dokładnie
i jeszcze chodze sprawdzać do łazieni czy to aby nie okres nadszedł

Gość estta
czesc co tam dzis slychac ja na razie dalej jestem w oczekiwaniu na bieg spraw a u Was jak jest

estta ......u mnie dzisiaj nadal nic,tzn nie dostałam @.jutro robie test jezeli dzis nie dostane @ trzymam za Ciebie kciuki ;)

Gość estta
dzieki ze odpisujesz wiesz ja sie bardzo boje zrobic test i poczekam do konca miesiaca wtedy to dopiero bede pewna a tak boje sie ze moge w kazdej chwili dostac :( i znow bede zawiedziona a ktory dzien Ci sie opóźnia ??

spoznia mi sie tzrci dzin i nadl mam upławy a zawsze mam prze @ sucho.tez sie boje zrobic test ale jak go do jutra nie dostane to robie go jutro rano.A tobie ile sie spóznia?

Gość estta
ja miałam dostac 16 ale jeszcze poczekam bo na razie to nie jest dowod boje sie mych nadziei ..... na razie musze konczyc bo ide do pracy narazie pa odezwe sie moze dzis wieczorem albo jutro rano napisz co Ci wyszło mam nadzieje ze Tobie się udało a to bedzie twoja 1-sza dzidzia no nie ?? pa

Dziewczynki, może WY mi pomożecie... Zacznę od tego, że zrobiłam dwa testy - dzień po dniu. Na obu są dwie kreski, tylko że, cholercia, ta druga (od ciąży) na obu testach (różnych firm) jest bardzo, ale to bardzo słabo widoczna. Dodatkowo: okres powinnam dostać około 10-11 marca. Dziś jest 20ty. Dodatkowo też nie mam jakichś dziwnych objawów typu mdłości czy powiększone piersi, ale za to mam bardzo wyczulony węch i bardzo drażnią mnie zapachy, nie dam rady pić kawy, choć zapijałam się nią zawsze i wszędzie, często oddaję mocz i po nocy mam mocno dłonie spuchnięte. Pytam Was, Dziewczynki, bo wizytę u ginia mam dopiero w poniedziałek po pracy a tu weekend przede mną. Nie wytrzymam chyba tego napięcia.

z tego wszystkiego zapomniałam :) oczywiście pytanie jest oczywisyte :) czy to ciąża.

Gość estta
witam my to tu jestesmy nowicjuszkami wiec Ci za bardzo nie pomożemy same sie borykamy z problemem czy ciaza czy nie zapytaj bardziej doswiadczonych mam na mysli na ogólnym forum to pewnie ktos odpowie co wie wiecej na ten temat .ja mam objawy pocenia sie. czy ktos tez tak ma ??

...i jak Dziewczyny??? Dziś Koza robi test....🌼:) Drażniace zapachy na początku ciązy moga wystepować, choć u mnie taki objaw wystapił dopiero na początku 5 tygodnia... ...a 2 kreski, nawet jeśli ta druga bardzo słaba, chyba są potwierdzeniem ciązy zawsze....choc u Ciebie to juz 10 dni po okresie, wiec powinny wyjsc bardzo wyrazne. Powodzenia :)

Gość estta
czesc czekamy na wynik koza

Gość estta
sama widzisz tego sie boje ze sie załamie ja tez nie mam jeszcze okresu ale jeszcze poczekam ale duzo osob pisze ze test nie zawsze mowi prawde zrob go jeszcze raz a najlepiej poczekaj jeszcze kilka dni bo może jeszcze jakaś szansa jest przede wszystkim nie załamuj sie musimy byc pozytywnie nastawione ze sie nam uda lub udalo

moze masz racje,poczekam jezeli go nie dostane to to go powtórze,wizyte u gina mam w srode wiec powtórze przed nia.Trzymamza Ciebie kciuki.Ps a jak u Ciebie z piersiami,tzn masz powiekszone bardziej widoczne żyły???

Gość estta
piersi tak jakby troche sie powiekszyly ale zyl nie widac a i mam bardzo bolesne czasem az mocno bola to taki bol ze nawet nie umialam dzis spac w nocy zreszta i tak dziwnie z boku na bok sie wiercilam i czuje sie jakas pelna i nie wiem co jest grane ale moja psychika tez sie zle czuje widze to po sobie

wszystko sie okaze juz niedługo damy sobie jeszcze troche czasu i zobaczymy co bedzie.Ja lece na miasto wpadne wieczorkiem.Miłego dnia :)

Gość estta
tez Ci zycze milego dnia nara