Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

czy miał ktoś podczas 1 m ciąży tak jakby miał dostać okres od kilku dni i nic

Polecane posty

Gość estta
i jak tam sie sprawy jestes w ciazy kozaa ??

Gość tak dokładnie
no ja jestem :) 6 tydzień idzie, byłam wczoraj na usg, widać żółtko, a przy nim , tuż przy ściance macicy jakiś zlepek pulsujących komórek o wymiarach 4 mm :) :) :) za dwa tygodnie znowu na usg i wtedy wszystko się wyjaśni

hej dziewczyny...widzę że macie ten sam problem co ja:/... miałam dostać okres 20 lub 22 marca..ale nie dostałam do dziś;/ Wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny;/- może mam jeszcze za mało hormonu - bo tak czytam że niektórym dziewczyną po 6 dniach wykazywało 2 kreski- więc jest nadzieja. A może to ze stresu się spóźnia;/. A tak samo mam białe upływy i leci ze mnie tak jakby miała okres;/.

Gość estta
koza to Ty masz inny pseudonim

Gość estta
wiesz ja tez dostałam okres i jest z tym zle ale sobie kupilam ziolka ktore podobno wzmacniaja plemniki i sie sprawdziły u innych z tym ze trzeba pic je podczas miesiaczki zobaczymy czy sie sprawdza u mnie bo ja juz sie nie umie doczekac

Gość estta
aha my juz zaczynamy miec urojoną ciąże ja wiem bo za bardzo tego pragniemy ale ja sobie nie umiem odpuscic a Ty cały czas o tym mysle i nie ma chwili zapomnienia :( a chciałabym to by sie mogło predzej udac

oj tak masz racje,ale nie jest łatwo o tym nie myslec a tym bardziej odpuscic jak niektórzy mowia.Ja teraz nie bede miała wyjscia,przez 3-4 miesiac bede brała tabsy bo mam małe torbiele i moze mi sie przez ten czas jakos psychika uspokoi.Ale nie ukrywam ze dla mnie to nastepne miesiace bez 2kreseczek.Tak długo sie staramy ze to juz jest trudne dla nas obojga.Pozdrawiam.

Gość gość
no ja wlasnie zrovialm 3 testy ciazowe i wyszlo ze jestem w ciazy i w tym tyg z narzeczonym idziemy do lekarza,ale mam takie wrazenie jak bym miala dostac okres i nie wiem o co caman....chociaz moja mama jak byla ze mna w ciazy to miala do 3 miesiaca okres wiec tez tak moge miec...chociaz szczerze chcialabym sie uwolnic od tej miesiaczki hehe :) pozdrawiam i caluje :*