Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzętosex

Powiedzieć mężowi

Polecane posty

Gość sprzętosex

Jestem mężatką już od kilku lat, ale mam problem natury seksualnej. Mianowicie moj mąż nie moze mnie zaspokoic, poniewaz brakuje mi w seksie przedmiotów ktore mnie podniecają. Prawdziwy orgazm mam tylko wtedy jak np. siadam na wirującą pralkę, masturbuje się rura od odkurzacza. Nie wiem dlaczego ale podniecają mnie sprzęty domowe, mój mąż zawsze jest zadowolony, że jest czysto a to dlatego, że kocham te sprzęty a dokladniej kocham się z nimi kochać:) Czy uważacie, że powinnam mu tym powiedzieć.

Gość dylemat.........
to tzreba bylo wyjsc za maz za odkurzacz ;)

Gość Fajnie jest być głupim
mam rade: pomyzja od tyłu na stojaco, w kuchni a ty w trakcie zmywasz, miksujesz owoce, gotujesz...nastepnie idziecie do salony gdzie uruchamiasz odkurzacz i sprzatasz dywan(on cały czas w tobie za tobą) później na finisz przenosicie się do łazienki i dochodzisz an pralce:]

Gość Florian florek
co za czasy... kiedyś gospodyniom domowym wystarczała ścierka i tłuczek do ciasta, a teraz?? Dokąd ten świat zmierza

Gość sprzętosex
Dzięki za tą cenną radę:) Jak mąż wróci z pracy to powiem mu o tym:) Może wreszcie uda mi sie zostac zaspokojna przez wlasnego meza

Gość sprzętosex
Tluczek??? Jeszcze tego nie próbowałam, dzięki za tą podpowiedź

Zastanawia mnie co to jest tłuczek do ciasta? Słyszałem o wałku do ciasta i tłuczku do mięsa ale o czymś takim jeszcze mi się nie zdarzyło usłyszeć. :)

przekonwertowany na cisto tłuczek do mięsa

Gość Florian florek
taki długo drążek z kulką na końcu, całość drewniana. Ale podobnych sprzętów w każdej tradycyjnej kuchni jest wiele- tłuczek do ziemniaków, ubijaczka do piany, rozmaite łyżki... Panie czerpcie z doświadczeń kuchni regionalnych, to ginące tradycje które trzeba kultywować!!

w najnowszej ofercie mango zestaw 30 tłuczków a każda okazję w kuchni, tłuczek do mięsa, ciasta, ziemniaków i wiele innych wszystkie z hartowanego drewna z antyposlizgową rączką. a jesli zadzwonisz w ciagu 10 minut otrzymasz ten oto wspaniały tłuczek na męża ZA DARMO!