Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patkaaaaaaaaaaaaa

Błagam was o pomoc

Polecane posty

Urwij to teraz, wydaje Ci się, że ogromnie tęsknisz, ale jeśli nie urwiesz teraz, to zobaczysz jak będziesz tęskniła i cierpiała za jakiś czas, gdy już TRZEBA BĘDZIE to zakończyć. Też sobie wmawiałam, że się nie zakocham. I na przyszłość nie umawiaj się z facetami WCALE, gdy wiesz, że mają żonę.

Gość weronisiax
znajdz sobie wolnego chlopaka-zobaczysz wtedy roznice i zapomnisz szybciej o tamtym,bedziesz mogla spotykac sie wtedy bez wyrzutow itd....Zrozum jedno-ten facet nie szanuje ciebie,siebie i swojej zony?? chcesz kogos takiego?

Jak się nie chcesz zakochać w nim to się z nim nie kontaktuj i nie spotykaj. Tylko zrobisz sobie krzywdę i zrobisz krzywdę jego rodzinie. Zniosłabyś bycie tą drugą?

Gość Patkaaaaaaaaaaaaa
Nie wiedziałam że ma żonę, dowiedziałam sie na pierwszym spotkaniu. Wiem że za łatwo może sie dałam przytulić, pocałować ale tak bardzo tego brakuje... Chciałabym to zakończyć ale jak????? To jest strasznie trudne...

dałaś się po prostu omotać temu facetowi, ale Cię rozumiem, pewnie brakuje Ci bliskości drugiej osoby. Nie wiesz jak to zakończyć? Po prostu zerwij z nim kontakt i poszukaj sobie wolnego faceta, ale nie polecam szukania na czacie. Wiekszość z nich to popaprańcy, którym chodzi tylko o jedno:wykorzystac i zostawić. I to tylko kwestia czasu, kiedy tamten zrobi to samo. Nie wierz w to, ze on nie chce sexu, tak jak ktos wczesniej napisal: jeszcze 2 spotkania i Cie wykorzysta, po czym kopnie w dupe

Wiem, znam to uczucie, Ty juz zaczynasz się zakochiwać i zaczynasz czuć uzależnienie. Zazdroszczę Ci, że jesteś na takim etapie, że pocierpisz niedługo i zapomnisz. Ale poczekaj jeszcze kilka spotkań, a już będzie tragedia. To 31 letni facet z żoną - wie jak ma się zachowywać i jak ma Cię dotykać, abyś się "roztopiła". Ma w dupie, że się zakochasz i będziesz cierpiała, nie wspomnę o żonie. A jak się nie przyznał, że ma żonę....to jeszcze gorzej o nim świadczy..widzisz, ja mam dopiero 23 lata, a w tym temacie przeżyłam baaardzo dużo, za dużo, cała moja młodość jest ubabrna właśnie w tym temacie. I każdemu, kogo spotkam z takim problemem powiem - SPIEPRZAJ POKI MOŻESZ!! Bedzie tylko coraz gorzej.