Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria_17_

Nieudany pierwszy raz... Chyba już nie chce kolejnego.

Polecane posty

Gość daria_17_

Rok temu poznałam o 8 lat starszego ode mnie faceta, podobał mi się i ja jemu. Zaczeliśmy się spotykać itd. Bardzo chciałam przeżyć z nim swój pierwszy raz marzyłam o tym itd. Nie bałam się, że bedzie bolało czy coś. Miałam nadzieje, że dzięki temu staniemy się sobie bliscy. No i w końcu nadszedł ten pierwszy raz.. tyle, że to był kompletny spontan bez żadnego przygotowania itd. Zrobiliśmy to na podłodze, ja dokończyłam mu ustami, ale sama nie miałam z tego żadnej przyjemności. Nie bolało ale też nie odczułam żadnej przyjemności. On nawet się nie pokwapił żeby mi chociaż spróbować mi zrobić dobrze ustami. Zraziłam się do niego strasznie po tym. Wcześniej marzyłam o jego bliskości a teraz się go brzydze, problem w tym, że on za mną teraz strasznie szaleje, opowiedział o mnie rodzicą chce mnie przedstawić w domu itd. A ja się go poprostu brzydze. Boje się, że będzie chciał spróbować kolejny raz. Zanim z nim to zrobiłam czesto się masturbowałam i było mi zawsze cudownie i miałam orgazm. Ciągle myślałam o seksie teraz nawet przy masurbacji nie odczuwam nic. Stałam się kompletnie aseksualna.

Gość Fajnie jest być głupim
e tam. nie zrażaj sie..pogadaj z kolesiem i wyjaśnij mu że wolisz powoli..niech się bawi twoim ciałem w końcu znowu nabierzesz ochoty na seks..

Gość co za palant
sam miał seks z młodą laską i loda a tobie nic :/ współczuje... ja kopnęłabym takiego w dupe

Gość daria_17_
do tej pory bardzo mi na nim zależało, a teraz to czuje do niego wstręt, przestał mi siępodobać boje się z nim gadać bo on jest szczęsliwy itd ja nie wiem jak mam mu powiedzieć że było beznadziejnie i że czuje się źle

normalnie. powiedz że musi być bardziej delikatny itp itd jak a wogóle jak się do neigo zraziłaś to poszukaj innego!

Gość daria_17_
delikatny? ja nic nie czułam

Gość takie opisy od mlodej laski
wybacz ale takie sciemy to mozesz przedszkolakom opowiadac spadaj prowokantko.:o

Gość daria_17_
to nie jest prowokacja

to nie prowokacja tylko defloracja.

Gość takie opisy od mlodej lask
taaa , jasne :D:D masz zasob tematow jakbys pod latarnia pracowala a podajaész sie za swieza laske ;-) .... spadaj sciemniaro :p

Gość ja jestem sporo starsza
od ciebie ale mam podobny problem również nic nie czuje przy seksie:/ nie wiem dlaczego, mam orgazm łechtaczkowy ale pochwowego nie miałam nigdy i chyba nigdy go nie doświadczę:(

Gość jaskolka26
jak sie go brzydzisz to zostaw huja

Gość daria_17_
to jest mój pierwszy temat na kafe i to nie jest prowokacja

Gość jaskolka26
ja z moim pierwszym partnerem bylam 2 lata i nigdy seks z nim nie dawal mi przyjemnosc w koncu stwierdzilam ze mam 19 lat i chce poczuc w koncu radosc ze seksu noi.. niestety zostawilam go mimo ze uczucie bylo teraz czerpię radosc z seksu i jestem szczesliwa z innym

seks jest ważny..w związku bardzo.

Gość jaskolka26
daria, nie trac czasu na tego faceta wcale ci sie nie dziwie ze sie zrazilas do niego i sie go brzydzisz, tez bym sie tak czula daj sobie spokoj, spotkasz kogos kto bedzie cie niesamowicie pociagal i bedziesz z nim sie kochac gdzie sie tylko da i bedzie super- zobaczysz, co to jest super seks, ale nie z facetem ktorego sie brzydzisz..zycze powodzenia

Gość daria_17_
tylko poza seksem to wszystko jest niby ok, nie wiem może to dlatego, że się zestresowałam czym może być spowodowane to że się nie czuje partnera?

Gość daria_17_
a raczej było ok bo teraz staram się go unikać, a on dzwoni, pisze chce żebym poznała jego rodzine:/

Gość to masz ciekawie
może to przez stres i nieodpowiednie miejsce/pozycje? spróbuj się przełamać i spróbować jeszcze raz najlepiej w ciepłym wygodnym łóżku z miła grą wstępną i powiedz mu że chcesz by zrobił ci minetke chyba nie odmówi

Gość hmm jak facet jest
kiepski w te klocki to musisz z nim DUŻO ćwiczyć żeby doszedł do wprawy