Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeschizowana jak diabli

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

witam, prosze o jakies opinie bo dostaje juz do glowy z nerwow, mysle ze mam jakies urojenia jednak nie daje mi to spokoju: w sylwestra uprawaialam seks prezerwatywa, 5 stycznia dostalam normalnie okres, potem w lutym i w marcu tez, troche mam nieregularnie wiec sie az tak nie przejmowalam, jednak od jakiegos czasu mam wzdecia i lekkie zaparcia, od dwoch dni dopiero biore espumisan ale slabo pomaga, nie wiem czy to wzdecia czy rosnie mi brzuch :( zrobilam tydzien temu test i wyszedl negatywny no i nie mam zadnych objawow typu nudnosci, rozne smaki itd ale ten brzuch mnie naprawde martwi bo wczesniej wzdecia sie u mnie tak dlugo nie utrzymywaly (tzn juz gdzies o 2-3 tygodni) i sie schizuje :( nie wiem czy to naprawde moje urojenia i czy moge wykluczyc ciaze calkowicie..

Gość ja a pierdziele
brak slow na takie posty po prostu ! Kobieto jak dostalas juz tyle razy okres, to niby jakim cudem masz byc w ciazy ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I na dodatek test wyszedl negatywny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrrrrrrrrrr

wiem az sie sama sobie dziwie ze takie glupoty pisze, ale jak wiadomo miesiaczka moze pojawic sie do 3 razy w czasie ciazy no i test tez sie mogl pomylic.. i prosze troche wiecej kultury w odpowiedzi albo najlepiej sie powstrzymac jesli ma to tak wygladac

Gość ja a pierdziele
jakbys byla juz w 3cim miesiacu, to bys ie na pewno nie pomylil. A miesiaczki nie ma podczas ciazy i zapamietaj sobie to raz na zawsze. To sa plamienia, sa one o wiele mniej obfite niz miesiaczki, trawja krocej !!

hejka:) dobrze Cię rozumiem też miałam coś podobnego.Powiem Ci że na pewno nie jesteś w ciąży.Może zażywasz jakieś leki bo ja np brałam luteine i przez nią miałam taki apetyt że jadłam te najmniej zdrowe rzeczy i poprostu miałam wzdęcia uczucie pełności itd.Teraz się ograniczam i w ciągu ok 6 miesiecy mi wszystko przeszło.To są po prostu problemy z układem pokarmowym.pozdrawiam

Gość o nienienie
o kurwa....litosci, skonczcie z tym...

no wiec dostalam w terminie czwarty okres, ale brzuch dalej taki okragly mam.. probuje roznych sposob ale nie schodzi, nie wiem czy to naprawde moga byc wzdecia tak dlugo sie utrzymujace czy moge jednak podejrzewac ciaze.. w 4 miesiacu widac juz mocno brzuch? jestem drobnej budowy.. oszaleje chyba.. mam nieracjonalne myslenie