Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Maciejko

Polki nie lubią seksu

Polecane posty

\"Statystyczna Polka uprawia seks 119 razy w roku. Badania statystyczne wskazują, że kobiety stosujące nowoczesne metody antykoncepcji mają udane życie intymne. Te zaś, które preferują kalendarzyk małżeński, lub stosują stosunek przerywany, traktują seks jako przykry małżeński obowiązek. Paraliżuje je strach przed ciążą, bo zarówno pierwsze (80 proc.), jak i drugie dziecko nie były planowane.\" Źródła: CBOS, GUS, OBOP, Centrum Promocji Kobiet, „Polityka”, „Cosmopolitan”, „Playboy”, „Businessman Magazine”. http://www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2005030805

Gość no to ja jestem
niestatystyczna Polka :D

Ja też najczęsciej trafiam na te... co lubią :) ale.. chciałbym zwrócić uwagę jak ważne jest zabezpieczenie, które daje Kobiecie komfort

Gość pierdolenie
polki lubią SEKS a nie ROZKŁASDANIE NÓG TYLKO BY ZASPOKOIĆ KOGOŚ A SAMEJ NIC Z TEGO NIE MIEĆ

Gość fhfhfghfhfh
Współczuję :D Też bym pouprawiała :D Ale jeszcze 6 dniiii :(

Gość ona126
pewnie że my lubimy:) to tez zalezy od tego kto jak co odczuwa i z kim on jest wiadomo jeśli ktoś "przez przypadek" idzie z kolesiem do łóżka to może i tyle sie nie kochaja ale zapewnie te kobiety które są w stałym związku i mają super życie erotyczne jak i partnera to napewno sex barzdo lubią:)

Gość panie maciejko
ja myślę że w kwestii tego zabezpieczenia to nie nowoczesne metody są przyczyną udanego seksu, a naturalne - nieudanego. tylko raczej osoby dopuszczające tylko npr mają do seksu chory stosunek - jako czegoś złego, brudnego, nad czym trzeba panować i tłamsić to jak najbardziej. Stąd często NPR jest im na rękę, bo nie trzeba się męczyć z chłopem cały miesiąc tylko ma się wymówkę. Więc raczej sama metoda nie wpływa na jakość seksu ale w ogóle stosunek do seksualności. Chociaż u tych "normalnych" kobiet, które się kochają kochać dobre zabezpieczenie (np. pigułki) tylko polepsza sprawę, wyzbycie się lęku przed ciążą i stresu faktycznie jest zbawienne

Gość panie maciejko
to trochę tak jak ze statystykami mówiącymi że małżeństwa stosujące NPR sie nie rozwodzą a te wcinające piguły tak. Głupota, po prostu ludzie stosujący npr to najczęściej religijne oszołomy, którzy będą się kisić we wspólnym g... do śmierci ale się nie rozwiodą za chiny ludowe.

Gość ZŁOTA R
A ty co, że się tak wyrażę, zajmujesz sie edukacją seksualną Polek? Ale chyba nie wiążesz tematu z tym, że w twoim życiu jest teraz posucha?

Gość lubię ludzi
:D ja też jak najbardziej lubię :D mój facet stwierdził dziś, że jestem chyba nimfomanką :D ^^ oh ah :D ale jazda dziś była :D mmmmm aż humor mam lepszy :D kocham go:D

Gość oj ta statystyka
statystycznie ja wychodząc z psem na dwór mam trzy nogi