Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona z eksperymentu

Co czuliście po zrealizowaniu swoich fantazji seksualnych?

Polecane posty

Miałam z moim facetem fantazje o tym, by zrobić to u niego w pracy. Kilka dni temu zrealizowaliśmy ją. Jednak oboje się rozczarowaliśmy. Myśl o tym, że ktoś może nas przyłapać była podniecająca jedynie przy planowaniu tego. Jednak w praktyce jedynie nas zestresowała. Na biurku i na podłodze było nam niewygodnie. I cały czas baliśmy się, że ktoś wejdzie (bo nie było możliwości zamknięcia na klucz drzwi). Skończyło się na tym, że żadne z nas nie osiągnęło satysfakcji. A wy jakie mieliście fantazje i co czuliście po ich zrealizowaniu?

Gość Fajnie jest być głupim
mnie matka kazała oddać ciasto i za kare upiec nowe...

Hmm no nie wiem czy tak fajnie być głupim :/

Gość fhfhfghfhfh
Ja z facetem mamy dużo takich fantazji :] ale włsaśnie na ogół wymiękam (ze stresu że nas ktoś przyłapie). Zrealizowaliśmy jak narazie w basenie ;]

Gość Fajnie jest być głupim
owszem fajnie. zero zmartwień:) nikt nic nie wymaga a jak czasem powiem coś mniej głupiego niz zwykle to wszyscy kiwają głową z uznaniem że robie postepy..

na basenie?

Gość fhfhfghfhfh
no :D

hmm ja nie przepadam za seksem w wodzie, miałam kiedyś fantazje żeby uprawiać seks w kościele i przymierzalni ale po tym w pracy jakoś zmalał mój entuzjazm :/

Gość fhfhfghfhfh
hehe :D no w przebieralni... to fajnie :D mamy zamiar to zrobić tam jak pojedziemy na zakupy :D chcieliśmy jeszcze w kinie... :D (nawet fajnie było jak rodzice byli w domu) :D

Gość oleeee
hmmm na ogól fajnie sie czulam , z tym , ze zrobienie striptizu troszke nie wyszlo bo sie wstydzilam tanczyc ale chlopak i tak sie podniecil widzac przebranie

Gość oleeee
sex w samochodzie tez bardzo pozytywnie wspominam

Gość niezadowolona z eksperymen
a w kościele nie wyszło bo proboszcz okazał sie gejem a wikary woli dużo młodsze:(

W realizowaniu fantazji nie sam fakt, tylko atmosfera jest najważniejsza:) Mając to na uwadze, zróbcie drugie podjście ;) Polecam

Gość majteczkowe pole
Spróbowałam kiedyś na czacie z kimś ( pewnie facetem) aby pisał do mnie w sposób wulgarny, ostry , bo wydawało mi się że będzie mnie to podniecać..a nazywanie mnie k...wą i sz..tą sprawiło,że poczułam się podle....... dobrze,że nie zaproponowałam tego mężowi!!!!! a z kolei innym razem, podałam lewy nr na kartę chłopakowi z czatu i on zadzwonił, nie pamiętam juz co mówił, ale bardzo szybko doprowadził mnie do orgazmu i cieszył się,że szczytowałam!!! autentycznie się cieszył..potem już nie miałam ochoty, ale postękałam żeby on sobie tez zrobił dobrze i chociaż to było takie głupiutkie , to miło wspominam tego faceta...

Gość ja mam taką fantazje ze
mój facet robi laske innemu... niestety nie spełnie jej raczej bo mój facet jest 100% hetero

Gość uitituitu
Nie jestem tak pozbawiona wyobraźni żeby realizować fantazje.

Gość zuzia19
no ja to czułam dziwny smak w ustach ale zaraz umyłam zęby :)

Gość zgadzam sie ze
mam duzo fantazji, aby zrobic to w pociagu, samolocie kinie......pamietam jak bylam mloda i poraz pierwszy zrobilismy to pod prysznicem....jakos mi sie nie podobalo :( ale to chyba dlatego,ze nie przepadam za woda jednak.....