Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makayaka

czy ktoś wie dlaczego?

Polecane posty

Gość makayaka

ostatni okres miałam 2 marca. 8 marca kochałam sie z chłopakiem był to stosunek przerywany ale chłopak nie skończył we mnie. był to mój 7 dzień cylklu. 36 godzin po stosunku zastosowałam metodę Yuzpe (wzięłam 4 tabletki Rigevidonu i po 12 godz. następne 4). potem przez dwa dni brałam jeszcze po 2 tabletki. w sumie wzięłam ich 13. problem w tym że tydzień po tym jak wzięłam te tabletki dostałam krwawienia które było dość słabe i trwało 3 dni. czy to krwawienie mogło wystąpić przez te tabletki? bardzo prosze o odpowiedz bo bardzo sie martwie co może oznaczać to krwawienie. i kiedy teraz powinnam dostać okres? do okresu zostało mi jeszcze około 13 dni. proszę odpiszcie jeśli coś wiecie. z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość ewa23
dlaczego znowu piszesz ten sam post?? przeciez juz dostalas odpowiedz!! Zasmiecasz forum zbednymi tematami!!!!

Gość jooojjjjjjjjjjj
rany pisałas już to ze trzy razy - ile można? widac ludzie tutaj niewiedzą i niestosują takich cudownych metod - a według mnie to pochrzaniłaś sobie całkowicie homony i teraz twój organizm może świrować więc nic niejest pewne co ci się będzie działo.....