Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rilla__

Suknia w niestandardowym kolorze

Polecane posty

Gość Rilla__

Witam, chciałabym zapytać, czy w swoich poszukiwaniach tej idealnej sukni, trafiłyście na kreacje ślubne w niestandardowych kolorach. Mam na myśli raczej takie o białej/ecru bazie, ale ze wstawkami w innych kolorach. Mi osobiście podoba się połączenie bieli z czernią, ale póki co znalazłam tylko coś takiego: http://www.faragebride.com/en/collection/series1/img10.jpg#img10.jpg i nie do końca mi się ten model podoba. Może którś z Was natkęła się na coś ciekawego?

Gość Rilla__
Niektóre bardzo ciekawe! Mi podoba sie takie połączenie kolorystyczne jak w drugim linku, ale krój już nie bardzo. Marzy mi się np. "kolorowy" gorset, a już dół biały.

ten model to bardziej na stype... 3 link fajny, z czerwienia jesli juz ma byc jakis inny kolor niz biel.moja kolezanka z klasy miala suknie z dodatkami czerni,super wygladala! jej pasowalo-szatynka.

Gość Rilla__
Niewiedzieć czemu, trzeci kojarzy mi się z... biskupem :D

Gość Rilla__
Ona0, niektóre bardzo ładne, mojej wymarzonej wciąż jeszcze nie znalazłam, ale to jest już dobry trop. Myślicie, że w Polsce można kupić takie suknie?

Gość Rilla__
Ponawiam pytanie, czy wiedzie, gdzie można kupić podobe sukienki?

Gość suknie agnes

Gość suknie agnes
kolekcja 1, numer 1792

Gość nenene
Ta agnes to nie bardzo, wyglada, jakby pająk na niej usiadł, ale sam pomysl z tym czarnym mi sie też podoba.

Gość tradycja*
Czarny na ślub?? Pogieło was? Wg. mnie to zupełnie nie na miejscu!!

Gość Rilla__
Dziękuję za linki, więszośc z tyc sukien jest naprawdę urocza i jak najbardziej na miejscu. Mi się marzy taka raczej prosta, w kształcie litery A, ale żeby góra gorsetu była w jakimś kontrastowym kolorze, np. właśbie czarnym. Mam jasną cerę i chciałabym żeby gorset odcinał się od koloru skóry. Aha, w sumie to wiele nie zmienia, ale będzie to jedynie (w sensie, że tylko taki) ślub cywilny.

Gość O fuuu
Co za paskudztwa (z tego ostatniego linku). Masakra.

ona0- przeczytalam komentarze na tym forum, z ktorego stronke wkleilas ale zdjecia nie moge znalezc...chyba niedowidze...gdzie ono jest??:)

Gość Rilla__
RodzynkaWserniku, oryginalna ta sukienkia, może nie wygląda na ślubną, ale zestawienie kolorystyczne b. ciekawe. Ktoś coś jeszcze widział?

Gość mikkkakaa
no sukieniki łande... :) ALE powiem szczerze, ze ja sama w zyciu bym nie ubrala czegos podobnego na moj wlasny slub:) ... jednak biel dla mnie króluje:) ale to kwestia gustu a o tym ponoc sie nie dykutuje:) ... sukienki jakies takie bardziej studniókowe sa bardzo nizeli slubne:)

Gość aann//
ja tez bym nigdy nie ubrała takiej sukni na moj slub. niektóre bardzio ładne ale ze slubem kojarzy mi sie biała suknia i w takej pojde do ołtarza. Własnie dlatego suknia slubna jest jest wyjątkowa bo jest biała, pozniej juz raczej nie załozysz nigdzie takiej sukni a w kolorowych nachodzimy sie jeszcze całe zycie.

Gość Rilla__
Nie każdemu jest do twarzy w bieli i pochodnych kolorach, ze względu na mój typ urody, a także lekką skłonność do szaleństw, chciałabym nieco urozmaicić kolorystykę mojej sukni. Sama nie odważyłabym się na założenie większości z prezentowanych tutaj sukni, ale niektóre wyglądają tak bajecznie, że miło na nie popatrzeć ;)

Gość Taniej wyjdzie
"Własnie dlatego suknia slubna jest jest wyjątkowa bo jest biała" - dawno już nie czytałam większej bzdury :-o