Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil246

Dziewczyna nie chce zapomnieć..

Polecane posty

Gość kamil246

Witam.. Nie wiem co mam o tym sądzić.. Chcemy być razem.. Kocham ją.. Ona mnie też.. Nie jesteśmy jeszcze ze sobą w związku.. Miesiąc temu skończyła swój poprzedni.. Potrzebuje czasu, żeby zapomnieć.. Nie wiem co myśleć o tej sytuacji z jej byłym.. Powiedziała mu że już NIGDY nie będą razem.. W to wierzę.. Ale ona chce z nim utrzymywać kontakt.. Nie chce całkowicie go zrywać.. Trudno jest mi się z tym pogodzić.. Naprawdę.. Ona mówi, że jest dla mnie w stanie zrobić wszystko.. Nie chcę od niej tego wymagać.. Chcę żeby była szczęśliwa.. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć..

Gość daj jej troche czasu jesli jej
zalezy to bedziecie razem ...:) Proponuje abyście sie teraz nie spotykali i dali sobie czas aby nabrac dystansu🖐️

Gość PytajacaKarolina
Miesiąc? Gwarantuje Ci, że jak zasypia to myśli o nim, nie o Tobie.

Gość joaszka
Kobiety są pokręcone, znając życie to pewnie próbuje teraz podjąć decyzję, który z Was da jej więcej korzyści.. :)

Gość ja się rozstałam z chlopakiem
3 lata temu. I jesteś my przyjaciółmi, mamy kontakt, mam do niego zaufanie, gadamy o wszystkim, kłócimy się nawet czasami jak stare małżeństwo itd. Ale... nie jesteśmy razem, mimo że obydwoje nikogo nie mamy. Po prostu traktuje go jak brata, przyjaciela, aseksualnie. I tyle.

Gość zakochany56
niezla, po miesiacu bycia razem mowi, ze zrobi dla ciebie wszytsko? niogdy w takie brednie bym n ie uwierzył. sory :(

Gość PytajacaKarolina
Były chłopak jest dla Ciebie aseksualny? To dopiero brednie. Jesteś homoseksualistką?

Gość ja się rozstałam z chlopakiem
Nie, nie jestem. Jestem 24letnią dziewicą:classic_cool:

Gość PytajacaKarolina
A, no chyba, że tak.

Gość kamil246
Ona jest gotowa zakończyć tą znajomość.. Jeśli tylko tego będę chcieć.. Ale ja nie wiem.. Jeśli będę od niej tego wymagać.. Ona może poczuć się nieszczęśliwa.. A co do tego że po miesiącu.. Cóż.. praktycznie od paru miesięcy coś między nami jest.. A znamy się nie od dziś..

Gość kamil246
Dałem jej czas.. Powiedziałem że postaram się sobie z tym poradzić.. I jeśli nie dam rady to ona jest na to gotowa.. Wierzę, że wszystko będzie dobrze.. Bo naprawdę ją kocham.. Wierzę, że jest tą jedyną.. tą na którą czeka się przez całe życie..

Gość choholudek
na pewno myśli jeszcze o swoim byłbym... i to raczej dość często...zależy jeszcze w jaki sposób się rozstali...co było powodem rozstania... Ale w coś takiego, że ona jest w stanie zrobić dla Ciebie wszystko czy, że jak tylko byś chciał to ona momentalnie urwie kontakt z exem to nie licz...i nie jaraj się tym... Zrób tak jak Ci radzą poprzednicy...zdystansuj się do niej...mniej odzywaj,niech ona się wykaże inicjatywą...Wiesz... miesiąc czasu to jest nic...jeżeli powód rozstania nie był jakiś straszny, to mogą jeszcze chcieć to naprawić...wrócić do siebie... o ile jeszcze coś do siebie czują... Reasumując: zrób tak jak Ci radzimy - zdystansuj się !!!

Gość kamil246
Powód rozstania..? Hmm.. seks z inną kobietą? Dodam że ona myśli tak samo jak ja.. Seks - tak, ale po ślubie.. W to, że do siebie nie wrócą jestem w stanie uwierzyć.. Hmm.. może racja.. spróbuję się zdystansować..

Gość PytajacaKarolina
Kobieta nie jest w stanie, powtarzam - NIE JEST W STANIE zapomnieć o mężczyźnie po miesiącu. Po prostu nie i już. Mówie o kobietach, tych wartościowych, z zasadami, a nie modnych ostatnio zołzach i w związkach bez zobowiązań.

Gość a ja nieeeeee
Kobieta nie jest w stanie, powtarzam - NIE JEST W STANIE zapomnieć o mężczyźnie po miesiącu. Po prostu nie i już. Mówie o kobietach, tych wartościowych, z zasadami, a nie modnych ostatnio zołzach i w związkach bez zobowiązań. A ja Ci powiem,że jest w stanie jak facet jej zrobił świństwo i upokorzył, a więc nie krzycz tak i nie osądzaj.