Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

Po raz kolejny dała mi do myslenie .co o tym sadzicie

Polecane posty

Spotykam sie z dziewczyna 3 miesiace ja 28 lat ona 23. Mieszkamy w roznych miejscowosciach spotykamy sie przewaznie w sobote i niedziele .Ona pochodzi z tej samej miejscowosci co ja w piatek do mnie nie nie moze przyjezdzac bo pracuje w dzien a wieczorami ma szkole i w sobote rano fitness wiec twierdzi ze w piatki nie moze przyjezdzac .Wczoraj dostalem od dziewczyny telefon ze przyjedzie w piatek do rodzinnego miasta to znaczy tam gdzie mieszkam bo ma spotkanie z kolezankami w barze (sadze ze nie tylko w barze bo pewnie imprezke calonocną ) i to jest dziwne ze do mnie dla mnie nie moze przyjezdzac w piatki ale dla kolezanek ma sile i czas i to jest dziwne

Gość dddddd
Może z koleżankami nie może się spotkać od roku i dlatego...

Gość trele mele dudtki
to fajnie ze i oprocz Ciebie ma tez swoje zycie, a co...wolisz kobiete bluszcz?

widziala sie z nimi dwa tygodnie temu ja wszystko rozumiem zeby miala cza dla znajomych tylko w piatki nie moze przyjezdzac do mnie a do kolezanek moze (bo jest imprezka pewnie)

Gość trele mele dudtki
dlatego napisalam ze raczej powinienes tez sie zajac soba w piatek i cieszyc sie z tego ze dziewczyna ma tez swoje zycie...i co z tego ze pojdzie bez Ciebie na imprezke?

Gość niedzwiedzica niedziewica
piotrek to jest normalne. wy;uzuj.