Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BikiniKill

Głośny seks współlokatrów.

Polecane posty

Gość BikiniKill

Wraz z chłopakiem wynajmuję stancję. Mamy sąsiadów za ścianą. Pewnego dnia gdy byłam sama i próbowałam zasnąć usłyszałam odgłosy miłości współlokatorów. Myśleli że mnie nie ma i zostawiając otwarte drzwi od swojego zaczęli uprawiać głośny seks. Sobie myślę ok. Głupia sprawa gdy później zorientowali się że siedziałam cicho w pokoju. Dziś sytuacja się powtórzyła tym razem wiedzieli że jestem. Drzwi oczywiście otwarte... Denerwuje mnie to . Rozumiem ich doskonale , ale czy mogli by się zachowywać dyskretniej? Ja nie chcę wysłuchiwać jej uniesień i jak im to zasugerować?

Gość Bez mocy
Zrób ze swoim chłopakiem to samo tylko lepiej ;) chociaż udawajcie jeśli nie macie odwagi pomoże mi pomogło.

Gość BikiniKill
Czyli

Gość Bez mocy
Podczas ich obecności uprawiajcie mega głośny seks lub udawajcie poczują się dokładnie jak wy.

Gość ja bym nie ryzykowała bo skoro
wiedza, ze ona jest w mieszkaniu, a mimo to otwierają drzwi i się pieprzą tak, żeby ich było słychać, to może im się spodobać i dołączą się, jeśli autorka zrobi to samo:P Moim zdaniem powinnaś im powiedzieć, że rozumiesz, ale nie masz ochoty wysłuchiwać i ze to jest czynność intymna i czy mogliby chociaż zamknąć drzwi, bo nie sa tak atrakcyjni, żeby np. wychodząc do kuchni oglądac och między pomidorem a kanapką:O

Gość Kevin z tej strony
wejdź do pokoju podczas gdy się będa ruchać i zwróć im uwagę ,że przeszkadzają ci ich jęki

Gość BikiniKill
może ta dziewczyna czuje się ode mnie lepsza? my nie kochamy się tak głośno. wrrr;/

Gość może im zbrzydnie
weź ich nagraj, potem puść na czymś tak, żeby w kółko leciało i wyjdź na parę godzin. I tak za każdym razem jak Cię potraktują. Niech słuchają własnych ogdłosów jak tak lubią.

Gość odp...
A może mieli nadzieje, że do nich dołączysz :-D

Gość BikiniKill
dzięki za pomysły :P