Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violina

Kto oglądał wczoraj film o ciężarnej piętnastolatce?? Pytanie!

Polecane posty

Z nudów przysiadłam przed tv i trafiłam na ten film. W momencie, gdy główna bohaterka była już blisko porodu (w momencie gdy jej koleżanka pokazywała jej chorego synka w inkubatorze) musiałam wyjść z domu. Może ktoś mógłby mi krótko streścić jak film się skończył? Będę wdzięczna :)

Gość yriuehj857
wlasnie, mnie tez bo zasnelam jakies 15min przed koncem:D

Ja wczoraj ogladalam to do momentu kiedy powiedziala matce ze jest w ciazy. Chodzila z jakims chlopakiem, ktory byl w szkolnej druzynie czegos tam.zaczela z nim wspolzyc.W jednym miesiacu nie dostala okresu, ale za miesiac juz wystapil.zaczely jej sie mdlosci itp. tego dnia rzucil ja ten chlopak twierdzac ze na czas rozgrywek nie moze miec zadnej dziewczyny.Ona nast. dnia poszla do lekarza i okazalo sie ze jest w ciazy.Za namowa przyjaciolki(ktora zaszla w wieku 16-17 lat i miala juz dwojeke wlasnych dzieci) powiedziala matce.Mama zemdlala. i tyle, pozniej wylaczylam

Gość ciążorówka
Nic ciekawego, urodziła i zyli długo i szczęśliwie:-) (rodzice wrócili do siebie, siostra zrozumiała swój błąd i wróciła od babci, a Ray czy jak mu tam było został przepędzony przez ojca ciężarnej, bohaterka pogodziła się też z przyjaciółką:-) Pozdrawiam

Gość podobno to dziecko
okazało sie dzieckiem Tomka (tego z m jak miłośc, który podobno zginął a jednak zyje) :classic_cool:

ach, czyli nic odkrywczego, liczylam na ciekawsze zakończenie :P A więc ona została samotną matką, czy kogoś poznała?

Gość podobno to dziecko
i Małgosia jest zrozpaczona tym faktem.:p

Gość ciążorówka
została samotną matką:-) tylko ojciec powiedział, że ma nadzieję, że kiedyś pozna kogoś kto pokocha ją tak jak on;-)

Gość ja pierdoleeeee co za laskaaaa
no to i tak bym sie poryczala mimo tandetnej fabuly i przewidywalnego konca:D