nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 19, 2009 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociczkaa 0 Napisano Marzec 19, 2009 dlaczego >? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wreducha Napisano Marzec 19, 2009 czuje to samo... umre z nerwów ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to szybko spisz Napisano Marzec 19, 2009 testament Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 19, 2009 sam nie wiem, mam takie przeczucie, fajnie by było tak umrzeć we śnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mezczyzna 32 lata......... Napisano Marzec 19, 2009 a ja czuje ze robisz sztuczny szum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 19, 2009 No to cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 19, 2009 jak nie można zrobić sztucznego tłumu to chociaż zrobię sztuczny szum :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anxipanxi 0 Napisano Marzec 19, 2009 BYE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnet 0 Napisano Marzec 19, 2009 napisz dlaczego, bez powodu człowiek nie czuje sie jak kosz na śmieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 19, 2009 żadnego współczucia tu nie ma, gorzej jak zwięrzęta :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wreducha Napisano Marzec 19, 2009 chce napisać jakieś pisemko żeby po mojej smierci organy zostały oddane potrzebującym a moje ciało uległo spalenia. Ma ktoś coś takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 19, 2009 agnet - powód zawsze się znajdzie ja jestem dobry w te klocki, żeby sobie zaraz coś wynaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monroe 0 Napisano Marzec 19, 2009 krzyż na drogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 19, 2009 wreducha - moich narządów to nikt by nie chciał, bo wszystko jest wyniszczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrozka chrzestna 0 Napisano Marzec 19, 2009 nie ważne jak wazne ze gadaja jestes wredny frajerze. ja sie tym na prawde przejełam. Pałuj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie ważne jak ważne że gadają 0 Napisano Marzec 19, 2009 wrozka chrzestna - dziękuje za komplement, tego mi było trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach