Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niunia 124

czy pierwszy raz boli??

Polecane posty

Go艣膰 niunia 124

od paru miesi臋cy spotykam sie z zajebistym ch艂opakiem. czuje ze to ten jedyny:) nie chc臋 go straci膰, on nie wie o tym ze jestem dziewic膮. chcia艂abym si臋 z nim przespa膰 jednak strasznie si臋 boje b贸lu. s艂ysza艂am od kole偶anek 偶e pierwszy raz boli. czy to prawda? czy powinnam powiedziec chlopakowi o tym ze jestem dziewic膮??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nene 19
je偶eli go kochasz to nawet nie poczujesz bolu. ile masz lat? zastanow sie czy naprawde tego chcesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunia 124
mam 18l. kocham go ale i tak sie boje... czy moge jakos zapobiec bolowi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mobe 19
mnie tez nie bola艂o:). powiedz chlopakowi ze jestes dziewica. napewno zrozumie i bedzie bardzo delikatny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co chodzi no
pierwszy raz zawsze boli i ZAWSZE jest do niczego. Prawdziwy seks zaczyna si臋 od drugiego razu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buenos
Zapobiec nie da sie.Jedynie co mozesz zrobic by pierwszy raz byl fajniejszy to mozesz przebic sobie blone jakims przedmiotem lub tez warzywem.Lepiej tak niz zebys miala stekac(ale z bolu) w ten pierwszy raz:)I nie bedzie tak krwisto :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mobe 19
nie prawda moj pierwszy raz by艂 zajebisty-nigdy tego nie zapomne. sami w domu, wino, film i my:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz 18 lat
a gadasz jakby艣 mia艂a 12. Oczywi艣cie 偶e powinna艣 powiedzie膰!!! by膰 dziewic膮 to 偶aden wstyd. dlaczego chcesz ukrywa膰 takie rzeczy??? po za tym je艣li facet jest do艣wiadczony to i tak przed nim tego nie ukryjesz. Facet powinien czu膰 si臋 w jaki艣 spos贸b zaszczycony 偶e to w艂a艣nie z nim chcesz straci膰 dziewictwo o ile rzeczywi艣cie czujesz 偶e to ten jedyny a nie chcesz i艣膰 z nim do 艂贸偶ka tylko dlatego 偶e np.kole偶anka ju偶 nie jest dziewic膮. Uwa偶am 偶e zdecydowanie powinna艣 mu powiedzie膰 bo je艣li to facet z kt贸rym warto straci膰 dziewictwo to pewnie jest te偶 warty zaufania!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buenos
Jak Was nie bolalo ty pewnie przy uprawianiu gimnastyki(a dokladniej robienie szpagatu) pekla wam blona hahaha taka kiedys historie slyszalam...mloda bylam i uwierzylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buenos
no jasne,ze mu powiedz ,ze jestes dziewica..jeszcze Ci za ten pierwszy raz zaplaci po rozdziewiczanie jest teraz wmodzie i w cenie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunia 124
powiem mu ale to trudne zwlaszcza ze nie wygl膮dam na "cnotke". moj ch艂opak jest przekonany chyba ze pierwszy raz mam juz dawno za sob膮..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak chcesz
, 偶eby cie nie bola艂o z tym zajebistym-jedynym, to prze艣pij sie ze mn膮! Pewnie ciebie b臋dzie tak samo bola艂o, no ale oszcz臋dzisz swojego ch艂opczyne ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buenos
"nie wygladam na cnotke"-to jak wygladasz??na kurwiszcze??jak niby cnotki wygladaja????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niunia 124
cnotki napewno nie nosz膮 bluzek z duzym dekoldem i mini, nie maluj膮 sie zbytnio i s膮 wsty6dliwe. ja taka nie jestem przynajmniej na zewnatrz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anusi
zapobiec si臋 da tylko w taki sposub ze musisz si臋 dziewczyno na cipa膰 ja mam 14 lat i ju偶 dziewic膮 nie jestem od roku by艂o bardzo fajnie bola艂o mnie ale tylko troche ale to te偶 by艂am po alkoholu to wiesz zawsze jakiej艣 znieczulenie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Musicie dziewczyny poczyta膰 du偶o artyku艂贸w na ten temat, nie koniecznie pierwszy raz musi bole膰, zawsze s膮 jakie艣 sposoby zeby temu zaradzi膰, ja du偶o czyta艂am na ten temat na http://czypierwszyrazboli.pl i artyku艂y na temat pierwszego razu okaza艂y si臋 dla mnie rewelacyjne i mi bardzo pomog艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gdy boli za bardzo
Witajcie! Chcia艂abym wam opowiedzie膰 o tym, 偶e to nie musz膮 my膰 wasze wymys艂y. Je艣li staracie si臋 to zrobi膰, ale wci膮偶 za bardzo boli, nawet przy 偶elach typu Emla czy czysta lidokaina, udajcie si臋 do ginekologa by zapisa艂 was na zabieg przeci臋cia b艂ony. Pr贸bowa艂am wszystkiego, r贸偶nych pozycji, ma艣ci, krem贸w.. zawsze bola艂o tak 偶e zalewa艂am si臋 艂zami. Okaza艂o si臋, 偶e mam bardzo ukrwion膮 i grub膮 b艂on臋 dziewicz膮. Zosta艂am zapisana na zabieg. Przyj臋to mnie normalnie do szpitala, podano znieczulenie og贸lne i obudzi艂am si臋 ju偶 bez b艂ony :) le偶臋 w艂a艣nie na 艂贸偶ku szpitalnym szcz臋艣liwa, 偶e nie zrobili艣my tego na si艂臋, bo od ilo艣ci krwi dostaliby艣my zawa艂u. Jutro wracam do domu, a po zagojeniu si臋, wreszcie wszystko b臋dzie Dobrze! Nie dajcie sobie wm贸wi膰, 偶e zwariowa艂y艣cie, 偶e przesadzacie.. wy te偶 macie prawo odczuwa膰 b贸l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naj

Mnie troszeczke zaszczypalo lecz moj najmilszy swojimi ruchami wynagrodzl wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka

nie b贸j si臋 jak kocha to b臋dzie dobrze,聽 nie my艣l o b贸lu to nic nie poczujesz zaufaj partnerowi b膮d偶 rozlu偶niona聽 i b臋dziesz聽 zadowolona

Udost臋pnij ten post