Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia 124

czy pierwszy raz boli??

Polecane posty

Gość niunia 124

od paru miesięcy spotykam sie z zajebistym chłopakiem. czuje ze to ten jedyny:) nie chcę go stracić, on nie wie o tym ze jestem dziewicą. chciałabym się z nim przespać jednak strasznie się boje bólu. słyszałam od koleżanek że pierwszy raz boli. czy to prawda? czy powinnam powiedziec chlopakowi o tym ze jestem dziewicą??

Gość nene 19
jeżeli go kochasz to nawet nie poczujesz bolu. ile masz lat? zastanow sie czy naprawde tego chcesz

Gość niunia 124
mam 18l. kocham go ale i tak sie boje... czy moge jakos zapobiec bolowi?

Gość mobe 19
mnie tez nie bolało:). powiedz chlopakowi ze jestes dziewica. napewno zrozumie i bedzie bardzo delikatny

Gość i co chodzi no
pierwszy raz zawsze boli i ZAWSZE jest do niczego. Prawdziwy seks zaczyna się od drugiego razu.

Gość buenos
Zapobiec nie da sie.Jedynie co mozesz zrobic by pierwszy raz byl fajniejszy to mozesz przebic sobie blone jakims przedmiotem lub tez warzywem.Lepiej tak niz zebys miala stekac(ale z bolu) w ten pierwszy raz:)I nie bedzie tak krwisto :)

Gość mobe 19
nie prawda moj pierwszy raz był zajebisty-nigdy tego nie zapomne. sami w domu, wino, film i my:D:D

Gość masz 18 lat
a gadasz jakbyś miała 12. Oczywiście że powinnaś powiedzieć!!! być dziewicą to żaden wstyd. dlaczego chcesz ukrywać takie rzeczy??? po za tym jeśli facet jest doświadczony to i tak przed nim tego nie ukryjesz. Facet powinien czuć się w jakiś sposób zaszczycony że to właśnie z nim chcesz stracić dziewictwo o ile rzeczywiście czujesz że to ten jedyny a nie chcesz iść z nim do łóżka tylko dlatego że np.koleżanka już nie jest dziewicą. Uważam że zdecydowanie powinnaś mu powiedzieć bo jeśli to facet z którym warto stracić dziewictwo to pewnie jest też warty zaufania!

Gość buenos
Jak Was nie bolalo ty pewnie przy uprawianiu gimnastyki(a dokladniej robienie szpagatu) pekla wam blona hahaha taka kiedys historie slyszalam...mloda bylam i uwierzylam

Gość buenos
no jasne,ze mu powiedz ,ze jestes dziewica..jeszcze Ci za ten pierwszy raz zaplaci po rozdziewiczanie jest teraz wmodzie i w cenie

Gość niunia 124
powiem mu ale to trudne zwlaszcza ze nie wyglądam na "cnotke". moj chłopak jest przekonany chyba ze pierwszy raz mam juz dawno za sobą..

Gość jak chcesz
, żeby cie nie bolało z tym zajebistym-jedynym, to prześpij sie ze mną! Pewnie ciebie będzie tak samo bolało, no ale oszczędzisz swojego chłopczyne ;D

Gość buenos
"nie wygladam na cnotke"-to jak wygladasz??na kurwiszcze??jak niby cnotki wygladaja????

Gość niunia 124
cnotki napewno nie noszą bluzek z duzym dekoldem i mini, nie malują sie zbytnio i są wsty6dliwe. ja taka nie jestem przynajmniej na zewnatrz

Gość Anusi
zapobiec się da tylko w taki sposub ze musisz się dziewczyno na cipać ja mam 14 lat i już dziewicą nie jestem od roku było bardzo fajnie bolało mnie ale tylko troche ale to też byłam po alkoholu to wiesz zawsze jakiejś znieczulenie :P

Gość gość
Musicie dziewczyny poczytać dużo artykułów na ten temat, nie koniecznie pierwszy raz musi boleć, zawsze są jakieś sposoby zeby temu zaradzić, ja dużo czytałam na ten temat na http://czypierwszyrazboli.pl i artykuły na temat pierwszego razu okazały się dla mnie rewelacyjne i mi bardzo pomogły.

Gość Gdy boli za bardzo
Witajcie! Chciałabym wam opowiedzieć o tym, że to nie muszą myć wasze wymysły. Jeśli staracie się to zrobić, ale wciąż za bardzo boli, nawet przy żelach typu Emla czy czysta lidokaina, udajcie się do ginekologa by zapisał was na zabieg przecięcia błony. Próbowałam wszystkiego, różnych pozycji, maści, kremów.. zawsze bolało tak że zalewałam się łzami. Okazało się, że mam bardzo ukrwioną i grubą błonę dziewiczą. Zostałam zapisana na zabieg. Przyjęto mnie normalnie do szpitala, podano znieczulenie ogólne i obudziłam się już bez błony :) leżę właśnie na łóżku szpitalnym szczęśliwa, że nie zrobiliśmy tego na siłę, bo od ilości krwi dostalibyśmy zawału. Jutro wracam do domu, a po zagojeniu się, wreszcie wszystko będzie Dobrze! Nie dajcie sobie wmówić, że zwariowałyście, że przesadzacie.. wy też macie prawo odczuwać ból.

Gość naj

Mnie troszeczke zaszczypalo lecz moj najmilszy swojimi ruchami wynagrodzl wszystko

Gość anka

nie bój się jak kocha to będzie dobrze,  nie myśl o bólu to nic nie poczujesz zaufaj partnerowi bądż rozlużniona  i będziesz  zadowolona