Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nioniska

czy przesadziłam???

Polecane posty

Gość nioniska

pewien facet, mogę nieskromnie powiedzieć ugania się za mną od ok pół roku, nie tak dawno odpowiedziałam na zaloty, spotykalismy sie i doszlo do zblizenia, było cudownie, na drugi dzien byłam rozkochana na calego, na trzeci stwierdzialam, ze to nie to czego szukam, wiec delikatnie sie odsuwac zaczelam, nie widzielismy sie kilka dni zatesknilam, znowu zrobilam krok do przodu, bardzo trudno było mi jakkolwiek w ta znajomosc wejsc, widział moj krok do przodu i trzy kroki do tyłu, wkoncu cos we mnie zaiskrzylo, poplynelam w to, nie na dlugo, bo gdy dowiedzialam sie, ze podrywal moja znajoma, ktora nie wiedzial o nas i mi to powiedziala, to wyszlam z tego powiedzialam mu, że sie rozczarowala, ze myslalam, ze jest maezczyzna a trafilam na zwyklego faceta, ze taka znajomosc mnie nie satysfakcjonuje i ze nie chce go widywac, chce zapomniec. dobrze czy ostro?

Gość nioniska
no napiszcie, cos bo zazwyczaj, bo zazwyczaj jestem zolzą i chcę wiedzieć, czy tym razem też, dodam, że dalej sie kreci. chce wiedziec czy wyolbrzymiam.

Gość 0978345hdfgh
zdecydowanie dobrze

Gość nioniska
:) ktoś jeszcze coś napisze??

Gość izka98878776
oczywiscie, ze dobrze...

Gość izka98878776
poza tym widzę, że mimo tej zdrowej reakcji dajesz szansę takiemu dupkowi, a szkoda. bo ejszcze sie na nim przejedziesz. cos czuje, ze mu "wybaczysz", ale potem bardzo tego pozalujesz:) pozdrawiam

Gość ghicior
przesadza to sie kwiatki w ogrodku

Gość nioniska
zostawilam mu furtkę, może faktycznie leipej ja zamknać?

Gość motylek22ONA..
Oczywiście że dobrze mu powiedziałaś. Raz że jakaś zakochana na zabój w nim nie byłaś może z czasem by do tego doszło ale tak to ma świadomośc ze ktos o kogo staral sie caly rok odszedl na jego własne zyczenie.

Gość olalalalalalala
ja bym zamknela ta furtke bezpowrotnie

Gość nioniska
dzięki wielkie :* jeszcze ktoś może się wypowiedzieć?

Gość alalalalaaaa
kiedy ostatni raz sie widzieliscie?

Gość nioniska
dzisiaj, niby przypadkiem.

Gość 956590785908690486904876
zachowałaś się rozsądnie. Ja bym tez zachowywała się normalnie, rozejdzie się po kośćiach a on zawsze widząc ciebie będzie żałował, że zachował sie jak debil i przez to cie stracił. Jeśli się szanujesz to nie wchodz w to za żadne skarby, inaczej nie będzie cie szanował.

Gość nioniska
wiem, naewt nie mam ochoty zawracać sobie nim głowy, świetnie było do tej pory, taki opiekuńczy i kochany, a po tym incydencie wszystko straciło smak :( też miałyście takie sytuacje?